GÜÇLÜ SENDİKALAR, GÜÇLÜ DOSTLUK: ÖZ SAĞLIK-İŞ’TEN ÖZ İPLİK İŞ’E ZİYARET

Çalışma Hayatı 08.01.2023 - 03:37, Güncelleme: 08.01.2023 - 03:46
 

GÜÇLÜ SENDİKALAR, GÜÇLÜ DOSTLUK: ÖZ SAĞLIK-İŞ’TEN ÖZ İPLİK İŞ’E ZİYARET

ANKHABER / Çeşitli ziyaretlerle sendikal hareket içindeki dostluk ve dayanışma ruhunu güçlendiren Öz İplik İş Sendikasına ziyaretler de sürüyor.
HAK-İŞ’e bağlı Oleyis Sendikası Genel Başkanı Vedat Böke ve beraberinde Genel Başkan V. Serpil Açıkgöz, Genel Başkan Yardımcısı Derya Aydoğan’ın ardından  Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert başkanlığındaki heyet de Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çalışma hayatının iki güçlü sendikası arasındaki bu örnek dostluk ve iş birliği ziyaretiyle ilgili olarak Öz İplik İş Sendikası’ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Genel Başkanımız Rafi Ay, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e bağlı Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert ve beraberindeki Genel Başkan Yardımcıları Adem Yavuz, Mustafa Özüpek, Remzi Karataş ve Süleyman Doğan’ı makamında ağırlayarak, sendikamızın 14. Olağan Genel Kurul seçimleri dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini kabul etti. 4 Ocak 2023 tarihinde sendikamıza gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinde, Genel Başkan Yardımcılarımız Muzaffer Birdoğan, Engin Doğan, Genel Sekreterimiz Turgay Ulutürk ile Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkan Danışmanı Fadlı Erdem de bulundu. Ziyarette Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Genel Başkanımız Rafi AY’a bir hediye takdiminde bulundu.”
ANKHABER / Çeşitli ziyaretlerle sendikal hareket içindeki dostluk ve dayanışma ruhunu güçlendiren Öz İplik İş Sendikasına ziyaretler de sürüyor.

HAK-İŞ’e bağlı Oleyis Sendikası Genel Başkanı Vedat Böke ve beraberinde Genel Başkan V. Serpil Açıkgöz, Genel Başkan Yardımcısı Derya Aydoğan’ın ardından   Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert başkanlığındaki heyet de Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çalışma hayatının iki güçlü sendikası arasındaki bu örnek dostluk ve iş birliği ziyaretiyle ilgili olarak Öz İplik İş Sendikası’ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Genel Başkanımız Rafi Ay, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e bağlı Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert ve beraberindeki Genel Başkan Yardımcıları Adem Yavuz, Mustafa Özüpek, Remzi Karataş ve Süleyman Doğan’ı makamında ağırlayarak, sendikamızın 14. Olağan Genel Kurul seçimleri dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini kabul etti.

4 Ocak 2023 tarihinde sendikamıza gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinde, Genel Başkan Yardımcılarımız Muzaffer Birdoğan, Engin Doğan, Genel Sekreterimiz Turgay Ulutürk ile Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkan Danışmanı Fadlı Erdem de bulundu.

Ziyarette Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Genel Başkanımız Rafi AY’a bir hediye takdiminde bulundu.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.