Gordion Sanat Festivali

Kültür-Sanat 12.09.2022 - 00:25, Güncelleme: 12.09.2022 - 00:25
 

Gordion Sanat Festivali

Sema KUMRULU / Polatlı Belediyesi'nin katkılarıyla ''Gordion Sanat Festivali'' düzenlendi.
13 Eylül Sakarya Zaferi'nin 101. yıl dönümü sebebiyle Türkiye'nin dört bir yanından gelen ressamlar Polatlı Necip Fazıl Parkı içerisinde Gordion temalı çalışmalar yaptı. Küratörlüğünü Sevim Ayten Yazıcı'nın yaptığı çalıştayda; Ali Fuat Süer, Aziz Karakoç, Aziz Özdemir, Bedribey İçli, Birsen Küpeli, Çoban Ressam, Ergün Öksüz, Gülay Nalcı, İbrahim Kuzey, Meltem Baboğlu, Memik Kibarkaya, Menekşe Ünsal, Mustafa Koca, Münire Balcı Yılmaz, Nevruz Erken, Orhan Gazi Binboğa, Recep Çetinkaya, Reta, Serpil Gündoğdu, Süheyla Üstek, Süleyman Şolpan, Sümeyra Göktepeli, Timur Başar ve Tülay Çatal yer aldı. Küratör Sevim Ayten Yazıcı ''13 Eylül Sakarya Zaferi kutlamaları kapsamında, farklı şehirlerden katılan sanatçı arkadaşlarımla bu çalıştayı düzenledik. Bu yıl 3'üncüsünü düzenlediğimiz çalıştayda geçen yıl Sakarya Zaferi temalı çalışmıştık. Bu yıl ise Gordion temalı çalışıyoruz. Aramızda Cam ve Ahşap Yakma, Karikatürist, ressamlarımız yer alıyor. Çok mutlu ve gururluyuz''  diye konuştu. Sanatçıların bölgenin mitolojik geçmişi olan Gordion'u konu alan eserlerinin yer aldığı festival sergi açılışı ile sonlanacak. Resim ve müziğin iç içe olduğu çalıştay çok renkli geçti. Küratör Sevim Ayten Yazıcı ve tüm sanatçılarımızı kutlarım. Sağlık ve sanatla kalalım.
Sema KUMRULU / Polatlı Belediyesi'nin katkılarıyla ''Gordion Sanat Festivali'' düzenlendi.

13 Eylül Sakarya Zaferi'nin 101. yıl dönümü sebebiyle Türkiye'nin dört bir yanından gelen ressamlar Polatlı Necip Fazıl Parkı içerisinde Gordion temalı çalışmalar yaptı.

Küratörlüğünü Sevim Ayten Yazıcı'nın yaptığı çalıştayda; Ali Fuat Süer, Aziz Karakoç, Aziz Özdemir, Bedribey İçli, Birsen Küpeli, Çoban Ressam, Ergün Öksüz, Gülay Nalcı, İbrahim Kuzey, Meltem Baboğlu, Memik Kibarkaya, Menekşe Ünsal, Mustafa Koca, Münire Balcı Yılmaz, Nevruz Erken, Orhan Gazi Binboğa, Recep Çetinkaya, Reta, Serpil Gündoğdu, Süheyla Üstek, Süleyman Şolpan, Sümeyra Göktepeli, Timur Başar ve Tülay Çatal yer aldı.

Küratör Sevim Ayten Yazıcı ''13 Eylül Sakarya Zaferi kutlamaları kapsamında, farklı şehirlerden katılan sanatçı arkadaşlarımla bu çalıştayı düzenledik. Bu yıl 3'üncüsünü düzenlediğimiz çalıştayda geçen yıl Sakarya Zaferi temalı çalışmıştık. Bu yıl ise Gordion temalı çalışıyoruz. Aramızda Cam ve Ahşap Yakma, Karikatürist, ressamlarımız yer alıyor. Çok mutlu ve gururluyuz''  diye konuştu.

Sanatçıların bölgenin mitolojik geçmişi olan Gordion'u konu alan eserlerinin yer aldığı festival sergi açılışı ile sonlanacak.

Resim ve müziğin iç içe olduğu çalıştay çok renkli geçti. Küratör Sevim Ayten Yazıcı ve tüm sanatçılarımızı kutlarım.

Sağlık ve sanatla kalalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.