Gönüllü Berberler Deprem Bölgesinde

Yerel 20.02.2023 - 11:47, Güncelleme: 20.02.2023 - 11:47
 

Gönüllü Berberler Deprem Bölgesinde

Ankara Kuaförler ve Güzellik Salonları Derneği, Keçiören Berberler Derneği ve Mamak Belediyesi işbirliği ile gönüllü kuaför ve berberler deprem bölgesine gönderildi.
Yüzyılın felaketinin ardından Mamak Belediyesi, deprem bölgesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İnsani yardımlar, bir bir bölgeye ulaştırılıyor. Mamak Belediyesi depremzedelerin kuaför ve berber ihtiyaçlarını düşünerek önemli bir organizasyonu daha üstlendi. Ankara Kuaförler ve Güzellik Salonları Derneği, Keçiören Berberler Derneği ve Mamak Belediyesi işbirliği ile gönüllü berber ve kuaförler deprem bölgesine gönderildi. “Depremzede Kardeşlerimizin Yanındayız” Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Deprem bölgesinde kardeşlerimizin her ihtiyacına koşmaya, onların isteklerini karşılamaya gayret ediyoruz. Mamak Belediyesi olarak gönüllü berber ve kuaförlerimizi de bölgeye ulaştırdık kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Onlar da üzerlerine düşen görevi hakkıyla yerine getiriyorlar” diye konuştu. 
Ankara Kuaförler ve Güzellik Salonları Derneği, Keçiören Berberler Derneği ve Mamak Belediyesi işbirliği ile gönüllü kuaför ve berberler deprem bölgesine gönderildi.

Yüzyılın felaketinin ardından Mamak Belediyesi, deprem bölgesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İnsani yardımlar, bir bir bölgeye ulaştırılıyor. Mamak Belediyesi depremzedelerin kuaför ve berber ihtiyaçlarını düşünerek önemli bir organizasyonu daha üstlendi. Ankara Kuaförler ve Güzellik Salonları Derneği, Keçiören Berberler Derneği ve Mamak Belediyesi işbirliği ile gönüllü berber ve kuaförler deprem bölgesine gönderildi.

“Depremzede Kardeşlerimizin Yanındayız”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “ Deprem bölgesinde kardeşlerimizin her ihtiyacına koşmaya, onların isteklerini karşılamaya gayret ediyoruz. Mamak Belediyesi olarak gönüllü berber ve kuaförlerimizi de bölgeye ulaştırdık kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Onlar da üzerlerine düşen görevi hakkıyla yerine getiriyorlar” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.