Gölbaşı'nda sosyal belediyecilik örneği

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 31.01.2024 - 19:12, Güncelleme: 31.01.2024 - 19:12
 

Gölbaşı'nda sosyal belediyecilik örneği

Gölbaşı Belediyesi, Ramazan Şimşek yönetimindeki 5 yıllık süreçte, doğumdan ölüme kadar geniş bir yelpazede sunduğu desteklerle sosyal belediyecilik anlayışını sürdürüyor.
Gölbaşı Belediyesi, doğum yapan ailelere yönelik "Hoş Geldin Bebek Çantası" hediyesinin yanı sıra bebek bezi ve mama gibi temel ihtiyaçlarda da yardımda bulunuyor. Ramazan aylarında binlerce kişiye iftar yemeği sağlarken, dar gelirli ailelere "Aşevi" aracılığıyla günlük yemek ulaştırıyor. Gölbaşı Belediyesi, 5 yılda 1.815 aileye "Hoş Geldin Bebek Çantası", 11 bin 850 aileye bebek bezi, 9 bin 557 aileye bebek maması hediye etti. Ayrıca, 19 bin 546 dar gelirli, yoksul, engelli ve yardıma muhtaç aile, her ay içerisine 1.500 TL yatırılan Hilal Kart'tan faydalandı. Gıda kolisi, kömür, doğalgaz, kıyafet, mont ve bot yardımlarıyla toplamda 122 bin 454 aile ve 15 bin kişiye destek sağlandı. İLGİ GÖREN İFTAR YEMEKLERİ Cenaze paketleri konusunda da duyarlılık gösteren belediye, 13 bin 125 adet cenaze paketi dağıtarak vatandaşların zor günlerinde yanlarında olduğunu gösterdi. Ramazan ayında Yunus Emre, Fuat Sezgin ve Zübeyde Hanım Kültür merkezlerinde düzenlenen toplu iftarlarda 245 bin 500 kişi bir araya gelerek iftar yemeği yedi. Başkan Ramazan Şimşek, belediyenin sosyal sorumluluk projelerine dair, "Bizim felsefemizde sen, ben yok, biz var. Gölbaşı'nın kapılarını dünyaya açan projelere imza atarken, hemşerilerimizin de her zaman yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz." dedi.
Gölbaşı Belediyesi, Ramazan Şimşek yönetimindeki 5 yıllık süreçte, doğumdan ölüme kadar geniş bir yelpazede sunduğu desteklerle sosyal belediyecilik anlayışını sürdürüyor.

Gölbaşı Belediyesi, doğum yapan ailelere yönelik "Hoş Geldin Bebek Çantası" hediyesinin yanı sıra bebek bezi ve mama gibi temel ihtiyaçlarda da yardımda bulunuyor. Ramazan aylarında binlerce kişiye iftar yemeği sağlarken, dar gelirli ailelere "Aşevi" aracılığıyla günlük yemek ulaştırıyor.

Gölbaşı Belediyesi, 5 yılda 1.815 aileye "Hoş Geldin Bebek Çantası", 11 bin 850 aileye bebek bezi, 9 bin 557 aileye bebek maması hediye etti. Ayrıca, 19 bin 546 dar gelirli, yoksul, engelli ve yardıma muhtaç aile, her ay içerisine 1.500 TL yatırılan Hilal Kart'tan faydalandı. Gıda kolisi, kömür, doğalgaz, kıyafet, mont ve bot yardımlarıyla toplamda 122 bin 454 aile ve 15 bin kişiye destek sağlandı.

İLGİ GÖREN İFTAR YEMEKLERİ

Cenaze paketleri konusunda da duyarlılık gösteren belediye, 13 bin 125 adet cenaze paketi dağıtarak vatandaşların zor günlerinde yanlarında olduğunu gösterdi. Ramazan ayında Yunus Emre, Fuat Sezgin ve Zübeyde Hanım Kültür merkezlerinde düzenlenen toplu iftarlarda 245 bin 500 kişi bir araya gelerek iftar yemeği yedi.

Başkan Ramazan Şimşek, belediyenin sosyal sorumluluk projelerine dair, "Bizim felsefemizde sen, ben yok, biz var. Gölbaşı'nın kapılarını dünyaya açan projelere imza atarken, hemşerilerimizin de her zaman yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.