Gölbaşı 'keşfedilmeye' davet ediyor

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 23.01.2024 - 16:37, Güncelleme: 23.01.2024 - 16:37
 

Gölbaşı 'keşfedilmeye' davet ediyor

Ankara'nın gelişen ilçelerinden biri olan Gölbaşı, yarıyıl tatili süresince düzenlediği etkinliklerle ve doğal güzellikleriyle vatandaşları ağırlıyor.
Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda öğrenim gören yaklaşık 20 milyon öğrencinin tatil yapmaya başlamasıyla birlikte, Gölbaşı Belediyesi çeşitli etkinlikler düzenliyor. Sinema, tiyatro, akvaryum gezileri ve ücretsiz yüzme havuzları gibi aktiviteler, öğrencilere keyifli bir tatil yaşatmayı hedefliyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in liderliğinde başlatılan etkinlikler kapsamında Aqua Vega Akvaryumu gezileri, müzikal gösterimler ve diğer aktiviteler planlanıyor. Ayrıca, 100. Yıl Buz Pateni ve Tırmanma Salonu'nda ücretsiz kurslar devam ediyor. Bu kurslar, çocuklara çeşitli spor aktivitelerini öğrenme fırsatı sunuyor. Gölbaşı Belediyesi, öğrencilere yarıyıl tatilinde ek bir sürpriz yaparak, 7-12 yaş arası çocuklar için 20 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında tesislerdeki havuzları ücretsiz hale getirdi. Gölbaşı'nın doğal güzellikleri de tatilcileri bekliyor. Mogan Gölü, Nostaljik Tramvay, Tulumtaş Mağarası gibi alanlar, ziyaretçilere keyifli zaman geçirme imkanı sunuyor. Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı'nın sunduğu güzellikleri keşfetmek isteyenleri ilçeye davet ediyor.
Ankara'nın gelişen ilçelerinden biri olan Gölbaşı, yarıyıl tatili süresince düzenlediği etkinliklerle ve doğal güzellikleriyle vatandaşları ağırlıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda öğrenim gören yaklaşık 20 milyon öğrencinin tatil yapmaya başlamasıyla birlikte, Gölbaşı Belediyesi çeşitli etkinlikler düzenliyor. Sinema, tiyatro, akvaryum gezileri ve ücretsiz yüzme havuzları gibi aktiviteler, öğrencilere keyifli bir tatil yaşatmayı hedefliyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in liderliğinde başlatılan etkinlikler kapsamında Aqua Vega Akvaryumu gezileri, müzikal gösterimler ve diğer aktiviteler planlanıyor. Ayrıca, 100. Yıl Buz Pateni ve Tırmanma Salonu'nda ücretsiz kurslar devam ediyor. Bu kurslar, çocuklara çeşitli spor aktivitelerini öğrenme fırsatı sunuyor.

Gölbaşı Belediyesi, öğrencilere yarıyıl tatilinde ek bir sürpriz yaparak, 7-12 yaş arası çocuklar için 20 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında tesislerdeki havuzları ücretsiz hale getirdi.

Gölbaşı'nın doğal güzellikleri de tatilcileri bekliyor. Mogan Gölü, Nostaljik Tramvay, Tulumtaş Mağarası gibi alanlar, ziyaretçilere keyifli zaman geçirme imkanı sunuyor. Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı'nın sunduğu güzellikleri keşfetmek isteyenleri ilçeye davet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.