Global Quality Summit (GQS) 19 Ekim’de toplanıyor

Ekonomi 06.09.2022 - 15:14, Güncelleme: 06.09.2022 - 15:14
 

Global Quality Summit (GQS) 19 Ekim’de toplanıyor

Lobin International tarafından gerçekleştirilen Global Quality Summit, Dünyanın karşı karşıya bulunduğu meseleleri tanıma ve çözüm önerileri sunmak için 19 Ekim’de İstanbul’da toplanıyor.
Bütün dünyada kaliteye yönelik çalışmaların değerlendirileceği GQS buluşmasında, nitelikli ürün ve hizmetlerin insan yaşamına kazandırılması için akademisyenler ve iş dünyası bilgi ve birikimlerini bu toplantıda gündeme getirecek.  Lobin International Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu program ile ilgili şunları söyledi: “Türkiye, tüm dünya ülkeleri için ekonomide önemli oyunculardan biridir. Ülkemizin dünyadaki lider ülkeler arasındaki yerini alması kuşkusuz ki en büyük hedefimizdir. GQS, Her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinde iş dünyamızın değerli temsilcilerini, başarılarını kanıtlamış, uluslararası pazarlarda yer alan markaların yöneticileriyle bir araya getirmektedir. Bu yılda İstanbul’da İngiltere başta olmak üzere AB ülkelerinin iş dünyası temsilcilerini GQS kapsamında 19 Ekim’de bir araya getiriyor. 19 Ekim’de İstanbul’da gerçekleşecek olan etkinlikte devlet ve özel sektör temsilcileri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri yapacakları konuşmalarla imalat ve hizmet sektörünün geleceğine, Türkiye ve Avrupa ilişkilerinin ticari ve stratejik iş birliğinin önemine yönelik mesajlar verilecektir.” Lobin International koordinatörü Fehim Ustaoğlu “Hızla artan maliyet karşısında, uluslararası pazarlarda rekabet yapısı da değişmektedir. Türkiye’nin stratejik ve coğrafi yapısı, yatırımcılara sağlamış olduğu imkanlarla, Dünya’daki pazar payının yükseltilmesine önemli fırsatlar sunmaktadır. Global Quality Summit’te, Uluslararası pazarlarda karşılaşılan sorunlar ve çözümleri gündeme getirilecektir” dedi. 1988 yılında Türkiye'nin ilk Tüketici Dergisi ile tüketicinin bilinçlenmesi, tüketici haklarının yaygınlaştırılması ve kalitenin yükseltilmesi için çalışmalar yapmaya başlayan 35 yıldır faaliyet gösteren Lob'ın ekibi Fahri Ustaoğlu başkanlığında Fehim Ustaoğlu ile birlikte yurtiçinde ve yurtdışında başarılı etkinliklere imza atıyor.
Lobin International tarafından gerçekleştirilen Global Quality Summit, Dünyanın karşı karşıya bulunduğu meseleleri tanıma ve çözüm önerileri sunmak için 19 Ekim’de İstanbul’da toplanıyor.

Bütün dünyada kaliteye yönelik çalışmaların değerlendirileceği GQS buluşmasında, nitelikli ürün ve hizmetlerin insan yaşamına kazandırılması için akademisyenler ve iş dünyası bilgi ve birikimlerini bu toplantıda gündeme getirecek.

  Lobin International Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu program ile ilgili şunları söyledi:

“Türkiye, tüm dünya ülkeleri için ekonomide önemli oyunculardan biridir. Ülkemizin dünyadaki lider ülkeler arasındaki yerini alması kuşkusuz ki en büyük hedefimizdir. GQS, Her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinde iş dünyamızın değerli temsilcilerini, başarılarını kanıtlamış, uluslararası pazarlarda yer alan markaların yöneticileriyle bir araya getirmektedir. Bu yılda İstanbul’da İngiltere başta olmak üzere AB ülkelerinin iş dünyası temsilcilerini GQS kapsamında 19 Ekim’de bir araya getiriyor. 19 Ekim’de İstanbul’da gerçekleşecek olan etkinlikte devlet ve özel sektör temsilcileri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri yapacakları konuşmalarla imalat ve hizmet sektörünün geleceğine, Türkiye ve Avrupa ilişkilerinin ticari ve stratejik iş birliğinin önemine yönelik mesajlar verilecektir.”

Lobin International koordinatörü Fehim Ustaoğlu “Hızla artan maliyet karşısında, uluslararası pazarlarda rekabet yapısı da değişmektedir. Türkiye’nin stratejik ve coğrafi yapısı, yatırımcılara sağlamış olduğu imkanlarla, Dünya’daki pazar payının yükseltilmesine önemli fırsatlar sunmaktadır. Global Quality Summit’te, Uluslararası pazarlarda karşılaşılan sorunlar ve çözümleri gündeme getirilecektir” dedi.

1988 yılında Türkiye'nin ilk Tüketici Dergisi ile tüketicinin bilinçlenmesi, tüketici haklarının yaygınlaştırılması ve kalitenin yükseltilmesi için çalışmalar yapmaya başlayan 35 yıldır faaliyet gösteren Lob'ın ekibi Fahri Ustaoğlu başkanlığında Fehim Ustaoğlu ile birlikte yurtiçinde ve yurtdışında başarılı etkinliklere imza atıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.