Global Kalite Zirvesinin konuğu KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar

Ekonomi 20.10.2022 - 19:21, Güncelleme: 22.10.2022 - 08:07
 

Global Kalite Zirvesinin konuğu KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar

“Global Kalite Zirvesi”, 24 Ekimde İstanbul’da uluslararası katılımcılarla yapılacak...
ANKHABER Türkiye ve dünya çapında projelere imza atan Lobin International, yeni bir etkinlik ile sahne alıyor. Bu çerçevede, “Global Kalite Zirvesi”, 24 Ekimde İstanbul’da uluslararası katılımcılarla gerçekleştirilecek. Zirvenin konuğu, uluslararası tanınma sürecine giren KKTC’nin Cumhurbaşkanı Ersin Tatar olacak. Lobin International Başkanı Fahri Ustaoğlu, konuyla ilgili bilgilendirmede bulunmak için yarın (21 Ekim 2022 Cuma günü) saat 17.30'da EKOTÜRK kanalında Özlem Karakullukçu’nun sunduğu Gün Sonu programına konuk olacak. Fahri Ustaoğlu, Global Kalite Zirvesinin önemine vurgu yaparak, “KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın da aramızda olacağı bu zirvede sizler de yerinizi alın” çağrısında bulundu.
“Global Kalite Zirvesi”, 24 Ekimde İstanbul’da uluslararası katılımcılarla yapılacak...

ANKHABER

Türkiye ve dünya çapında projelere imza atan Lobin International, yeni bir etkinlik ile sahne alıyor.

Bu çerçevede, “Global Kalite Zirvesi”, 24 Ekimde İstanbul’da uluslararası katılımcılarla gerçekleştirilecek.

Zirvenin konuğu, uluslararası tanınma sürecine giren KKTC’nin Cumhurbaşkanı Ersin Tatar olacak.

Lobin International Başkanı Fahri Ustaoğlu, konuyla ilgili bilgilendirmede bulunmak için yarın (21 Ekim 2022 Cuma günü) saat 17.30'da EKOTÜRK kanalında Özlem Karakullukçu’nun sunduğu Gün Sonu programına konuk olacak.

Fahri Ustaoğlu, Global Kalite Zirvesinin önemine vurgu yaparak, “ KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın da aramızda olacağı bu zirvede sizler de yerinizi alın” çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.