GİFED’in Liderlikte Stratejik Birleşme Zirvesi görkemli geçti

Ekonomi 23.05.2024 - 13:25, Güncelleme: 23.05.2024 - 13:25
 

GİFED’in Liderlikte Stratejik Birleşme Zirvesi görkemli geçti

Zirveye ATO Başkanı Gürsel Baran, TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hande Öztürk, GİFED Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eroğlu, GİFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Canan Karalar da katıldı.
ANKHABER Türkiye'nin İlk Girişimci İş Kadınları Federasyonu olan GİFED, “Ülkemiz, kadınların ekonomik ve toplumsal yaşama katkısını sağlamayı başarabildiği ölçüde güçlü olacaktır” parolasıyla 2021 yılında kurulduktan sonra hızla yol aldı. GİFED, kadının ekonomiye katılımını desteklemek, iş kadınları başta olmak üzere kadınların iş ve sosyal hayatta karşısına çıkan sorunların çözümü için daha güçlü ses çıkarmak gibi misyonları üstlenmiş bir Anadolu kadın hareketi olarak önemli bir etkinliğe imza attı. Girişimci İş Kadınları Federasyonu (GİFED) tarafından düzenlenen C-SUMMIT Liderlikte Stratejik Birleşme Zirvesi gerçekleştirildi. Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hande Öztürk, GİFED Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eroğlu, GİFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Canan Karalar, Yönetim Kurulu Üyesi Hande Öztürk ve farklı illerden iş kadınları derneklerinin temsilcilerinin katıldığı zirve muhteşem geçti. Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Özbozkurt, Girişimci İş Kadınları Federasyonu (GİFED) tarafından düzenlenen C-SUMMIT Liderlikte Stratejik Birleşme Zirvesi’ne katılarak bir konuşma yaptı. ASO Yönetim Kurulu Üyesi Özbozkurt, “Hedefimiz, iş dünyası başta olmak üzere hayatın her alanında kadını güçlendirmek olmalı” dedi. Program sonunda plaket takdimleri yapıldı.
Zirveye ATO Başkanı Gürsel Baran, TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hande Öztürk, GİFED Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eroğlu, GİFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Canan Karalar da katıldı.

ANKHABER

Türkiye'nin İlk Girişimci İş Kadınları Federasyonu olan GİFED, “Ülkemiz, kadınların ekonomik ve toplumsal yaşama katkısını sağlamayı başarabildiği ölçüde güçlü olacaktır” parolasıyla 2021 yılında kurulduktan sonra hızla yol aldı.

GİFED, kadının ekonomiye katılımını desteklemek, iş kadınları başta olmak üzere kadınların iş ve sosyal hayatta karşısına çıkan sorunların çözümü için daha güçlü ses çıkarmak gibi misyonları üstlenmiş bir Anadolu kadın hareketi olarak önemli bir etkinliğe imza attı.

Girişimci İş Kadınları Federasyonu (GİFED) tarafından düzenlenen C-SUMMIT Liderlikte Stratejik Birleşme Zirvesi gerçekleştirildi.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hande Öztürk, GİFED Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eroğlu, GİFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Canan Karalar, Yönetim Kurulu Üyesi Hande Öztürk ve farklı illerden iş kadınları derneklerinin temsilcilerinin katıldığı zirve muhteşem geçti.

Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Özbozkurt, Girişimci İş Kadınları Federasyonu (GİFED) tarafından düzenlenen C-SUMMIT Liderlikte Stratejik Birleşme Zirvesi’ne katılarak bir konuşma yaptı.

ASO Yönetim Kurulu Üyesi Özbozkurt, “Hedefimiz, iş dünyası başta olmak üzere hayatın her alanında kadını güçlendirmek olmalı” dedi.

Program sonunda plaket takdimleri yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.