GESAM'dan Anlamlı Bir Sergi Antalya'da Açıldı

Kültür-Sanat 10.06.2023 - 01:01, Güncelleme: 10.06.2023 - 01:01
 

GESAM'dan Anlamlı Bir Sergi Antalya'da Açıldı

Sema KUMRULU / Güzel Sanat Eseri Meslek Birliği (GESAM) Antalya ve Adana şubelerinin işbirliği ile Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'ncü yılına ithafen karma resim sergisi açıldı.
    Aydın Kanza Sanat Galerisi'nde açılan sergiyi;  Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülnur Karaaslan, GESAM Antalya Şube Başkanı Mehmet Rıza Ünlü, GESAM Adana Şube Başkanı Gülşen DOĞAN, GESAM üyesi sanatçılar, Konyaaltı Siteler Mahallesi İlköğretim okul müdürü ve öğretmenleri hep birlikte açtılar.    Sergide;  Aydın BOSTANCI, Arife ÖĞÜT, Ali TÜRK, Fatih BAŞBUĞ, Hasan ÇAKIR, Hülya TAYDAŞ, İdil İlgi KABAKÇI, İsmail BAYRAM, Lalia MARACOVA, Mehmet Rıza ÜNLÜ, Ahmet GÜLER, Ferah EKER, Fatma AKYÜZ GÜHER, Gülay YILMAZ, Güneş AKÇAY, Gülşen DOĞAN, Halit ŞAHİN, Mahmut ÖZKOCA, Nevin ARIKOĞLU, Nuri BÖRÜBAN, Nur YIRTICI, Saliha YEŞİLKÖY, Sibel ÇAKAR, Süleyman Sırrı TÜRKAY, Semra AYŞEN, Tevfik GÖKDEMİR ve Yurdagül SİDAL eserleriyle yer aldı.     Konyaaltı Siteler Mahallesi İlköğretim Okulu öğrencileri de farklı konularda çektikleri fotoğraflar ve resim çalışmaları ile sergiye katılırken müzik grubu da şarkılar seslendirdi.      GESAM  üyesi Yazar- Şair Hülya Taydaş 'Bir Masal Değildi Yaşananlar' Ay Işığı Ekeceğim' 'Silinmişti Yüzleri' adlı roman ve şiir kitaplarını okurları için imzaladı.      Cumhuriyetimizin 100'ncü yılına ithafen açılan karma resim sergisi Antalyalı sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü.      Teşekkürler GESAM.  Sanat iyileştirir.
Sema KUMRULU / Güzel Sanat Eseri Meslek Birliği (GESAM) Antalya ve Adana şubelerinin işbirliği ile Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'ncü yılına ithafen karma resim sergisi açıldı.

    Aydın Kanza Sanat Galerisi'nde açılan sergiyi;  Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülnur Karaaslan, GESAM Antalya Şube Başkanı Mehmet Rıza Ünlü, GESAM Adana Şube Başkanı Gülşen DOĞAN, GESAM üyesi sanatçılar, Konyaaltı Siteler Mahallesi İlköğretim okul müdürü ve öğretmenleri hep birlikte açtılar.

   Sergide;  Aydın BOSTANCI, Arife ÖĞÜT, Ali TÜRK, Fatih BAŞBUĞ, Hasan ÇAKIR, Hülya TAYDAŞ, İdil İlgi KABAKÇI, İsmail BAYRAM, Lalia MARACOVA, Mehmet Rıza ÜNLÜ, Ahmet GÜLER, Ferah EKER, Fatma AKYÜZ GÜHER, Gülay YILMAZ, Güneş AKÇAY, Gülşen DOĞAN, Halit ŞAHİN, Mahmut ÖZKOCA, Nevin ARIKOĞLU, Nuri BÖRÜBAN, Nur YIRTICI, Saliha YEŞİLKÖY, Sibel ÇAKAR, Süleyman Sırrı TÜRKAY, Semra AYŞEN, Tevfik GÖKDEMİR ve Yurdagül SİDAL eserleriyle yer aldı.

    Konyaaltı Siteler Mahallesi İlköğretim Okulu öğrencileri de farklı konularda çektikleri fotoğraflar ve resim çalışmaları ile sergiye katılırken müzik grubu da şarkılar seslendirdi.

     GESAM  üyesi Yazar- Şair Hülya Taydaş 'Bir Masal Değildi Yaşananlar' Ay Işığı Ekeceğim' 'Silinmişti Yüzleri' adlı roman ve şiir kitaplarını okurları için imzaladı.

     Cumhuriyetimizin 100'ncü yılına ithafen açılan karma resim sergisi Antalyalı sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü.

     Teşekkürler GESAM.  Sanat iyileştirir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.