Gençlerbirliği'ne gurbetçi takviyesi

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 16.01.2024 - 19:46, Güncelleme: 16.01.2024 - 19:46
 

Gençlerbirliği'ne gurbetçi takviyesi

Transfer çalışmalarına devam eden Gençlerbirliği, gurbetçi futbolcu Arda Temur ile anlaşma sağladı. 19 yaşındaki futbolcu, Eintracht Frankfurt'ta 24 maça çıktı.
Gençlerbirliği, ikinci yarı transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Başkent temsilcisi, defans hattını güçlendirmek amacıyla Arda Temur ile anlaşma sağladı ve genç yeteneğe 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplamda 3.5 yıllık bir sözleşme imzaladı. Arda Temur, kariyerine Almanya'nın SC Opel 06 Rüsselsheim Jugend takımının altyapısında başladı ve 19 yaşında Gençlerbirliği ile anlaşarak Türkiye'ye geldi. U-17 ve U-19 takımlarında Eintracht Frankfurt forması giyen Arda, toplamda 24 maçta sahaya çıkarak 2 gol atıp, 2 asistle önemli bir performans sergiledi. Başkent ekibi, genç defans oyuncusunun yeteneklerine güvenerek uzun vadeli bir anlaşma yaparak takımını güçlendirmeyi hedefliyor.
Transfer çalışmalarına devam eden Gençlerbirliği, gurbetçi futbolcu Arda Temur ile anlaşma sağladı. 19 yaşındaki futbolcu, Eintracht Frankfurt'ta 24 maça çıktı.

Gençlerbirliği, ikinci yarı transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Başkent temsilcisi, defans hattını güçlendirmek amacıyla Arda Temur ile anlaşma sağladı ve genç yeteneğe 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplamda 3.5 yıllık bir sözleşme imzaladı.

Arda Temur, kariyerine Almanya'nın SC Opel 06 Rüsselsheim Jugend takımının altyapısında başladı ve 19 yaşında Gençlerbirliği ile anlaşarak Türkiye'ye geldi. U-17 ve U-19 takımlarında Eintracht Frankfurt forması giyen Arda, toplamda 24 maçta sahaya çıkarak 2 gol atıp, 2 asistle önemli bir performans sergiledi. Başkent ekibi, genç defans oyuncusunun yeteneklerine güvenerek uzun vadeli bir anlaşma yaparak takımını güçlendirmeyi hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.