Gençlerbirliği'nden 100. Yıl için hatıra bileti

Spor Sahnesi (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 26.01.2024 - 12:46, Güncelleme: 26.01.2024 - 12:46
 

Gençlerbirliği'nden 100. Yıl için hatıra bileti

Ankara'nın köklü kulüplerinden Gençlerbirliği, 100. yılı için özel bir hatıra bileti hazırladı. Kırmızı-karalar, taraftarına çağrı yaparak biletlerin satışta olduğunu duyurdu...
Gençlerbirliği, kulübünün 100. yılını özel bir hatıra bilet ile kutluyor. Kırmızı-siyahlı ekip, 100. yıl hatıra biletini destekçilerine sunarak bu özel anıyı paylaşma fırsatı tanıyor. Biletler, sadece www.passo.com.tr ve Passo Mobil uygulaması üzerinden satın alınabilecek. Hatıra biletleri, Gençlerbirliği'nin 100. yılına özel olarak tasarlanmış olup, kulübün tarihine ve mirasına bir selam niteliği taşıyor. Ancak, bu biletler sadece hatıra amaçlıdır ve maçlara giriş hakkı tanımamaktadır. Biletlerin fiyatı 100 TL olarak belirlenmiş olup, satın alımlarda sayı sınırı bulunmamaktadır. Bilet alan taraftarlar ve sporseverler, ayrıca Kırmızı-Kara Mağaza'da %5 indirimden faydalanabileceklerdir. Bu özel bilet, Gençlerbirliği'nin köklü geçmişi ve geleceğe dair umutlarıyla birlikte anılmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.
Ankara'nın köklü kulüplerinden Gençlerbirliği, 100. yılı için özel bir hatıra bileti hazırladı. Kırmızı-karalar, taraftarına çağrı yaparak biletlerin satışta olduğunu duyurdu...

Gençlerbirliği, kulübünün 100. yılını özel bir hatıra bilet ile kutluyor. Kırmızı-siyahlı ekip, 100. yıl hatıra biletini destekçilerine sunarak bu özel anıyı paylaşma fırsatı tanıyor. Biletler, sadece www.passo.com.tr ve Passo Mobil uygulaması üzerinden satın alınabilecek.

Hatıra biletleri, Gençlerbirliği'nin 100. yılına özel olarak tasarlanmış olup, kulübün tarihine ve mirasına bir selam niteliği taşıyor. Ancak, bu biletler sadece hatıra amaçlıdır ve maçlara giriş hakkı tanımamaktadır. Biletlerin fiyatı 100 TL olarak belirlenmiş olup, satın alımlarda sayı sınırı bulunmamaktadır.

Bilet alan taraftarlar ve sporseverler, ayrıca Kırmızı-Kara Mağaza'da %5 indirimden faydalanabileceklerdir. Bu özel bilet, Gençlerbirliği'nin köklü geçmişi ve geleceğe dair umutlarıyla birlikte anılmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.