Gençlerbirliği'nde Sinan Kaloğlu: Kazanmak istiyorduk

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 04.03.2024 - 20:13, Güncelleme: 04.03.2024 - 20:13
 

Gençlerbirliği'nde Sinan Kaloğlu: Kazanmak istiyorduk

Gençlerbirliği'nin ASTOR Enerji Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından teknik direktör Sinan Kaloğlu, üç puan için sahaya çıktıklarını ancak bunu başaramadıklarını belirtti.
Aktepe Stadı'nda oynanan maçın basın toplantısında konuşan Kaloğlu, oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik ederek, "Maça kazanmak için çıktık. Rakibin bulunduğu konumdan dolayı maçın kolay olmayacağını zaten biliyordum. Kocaelispor'u deplasmanda yenmişlerdi. Zaten artık kolay maç yok." şeklinde konuştu. Başlangıca istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Kaloğlu, şöyle devam etti: "Maçı çevirmek için her şeyi yaptık. Pozisyonlar da geldi ama maalesef futbol şansı bu hafta da yanımızda yoktu. Kaçan pozisyonlar var, bunları atabilirdik. İyi başlamadık, o biraz bizi etkiledi. Zaten kötü oynarken golü yedik, sonra maç dengelendi. Üzgünüz, kazanmak istiyorduk. Bütün planımız üç puan üzerineydi. Üst tarafa biraz daha yaklaşmak istiyorduk ama yapacak bir şey yok, önümüze bakacağız." Ayrıca, kırmızı-siyahlı kulüpte dün genel kurul yapıldığını hatırlatan Kaloğlu, yeni başkanları Osman Sungur ve yönetimine hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, "Futbolcularımız zaten uzun zamandır bu anı bekliyorlardı. İnşallah şu şanssızlığı da kırarak, önümüzdeki haftadan itibaren galibiyet serisine başlarız diye düşünüyorum. Takımımızdaki hava iyi, yalnız bazı oyuncularımız hazır değil. Bu hafta onlarla başlamak istedim. Çünkü maç kondisyonlarını kazanmaları lazım. Yatabare ve Wu'nun sakatlıkları vardı." şeklinde değerlendirmede bulundu.
Gençlerbirliği'nin ASTOR Enerji Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından teknik direktör Sinan Kaloğlu, üç puan için sahaya çıktıklarını ancak bunu başaramadıklarını belirtti.

Aktepe Stadı'nda oynanan maçın basın toplantısında konuşan Kaloğlu, oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik ederek, "Maça kazanmak için çıktık. Rakibin bulunduğu konumdan dolayı maçın kolay olmayacağını zaten biliyordum. Kocaelispor'u deplasmanda yenmişlerdi. Zaten artık kolay maç yok." şeklinde konuştu.

Başlangıca istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Kaloğlu, şöyle devam etti: "Maçı çevirmek için her şeyi yaptık. Pozisyonlar da geldi ama maalesef futbol şansı bu hafta da yanımızda yoktu. Kaçan pozisyonlar var, bunları atabilirdik. İyi başlamadık, o biraz bizi etkiledi. Zaten kötü oynarken golü yedik, sonra maç dengelendi. Üzgünüz, kazanmak istiyorduk. Bütün planımız üç puan üzerineydi. Üst tarafa biraz daha yaklaşmak istiyorduk ama yapacak bir şey yok, önümüze bakacağız."

Ayrıca, kırmızı-siyahlı kulüpte dün genel kurul yapıldığını hatırlatan Kaloğlu, yeni başkanları Osman Sungur ve yönetimine hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, "Futbolcularımız zaten uzun zamandır bu anı bekliyorlardı. İnşallah şu şanssızlığı da kırarak, önümüzdeki haftadan itibaren galibiyet serisine başlarız diye düşünüyorum. Takımımızdaki hava iyi, yalnız bazı oyuncularımız hazır değil. Bu hafta onlarla başlamak istedim. Çünkü maç kondisyonlarını kazanmaları lazım. Yatabare ve Wu'nun sakatlıkları vardı." şeklinde değerlendirmede bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.