Gençlerbirliği yönetimi Ata'nın huzurunda söz verdi!

Spor Sahnesi 20.03.2024 - 10:01, Güncelleme: 20.03.2024 - 10:01
 

Gençlerbirliği yönetimi Ata'nın huzurunda söz verdi!

Gençlerbirliği'nin yeni Başkanı Osman Sungur ile yönetimi Anıtkabir'i ziyaret etti... Osman Sungur, "Bizler de Cumhuriyetimiz ve çocuklarımız için durmadan çalışacağımıza söz veriyoruz" dedi...
Kuruluşunun 101. yıl dönümü ve yeni yönetimin göreve başlaması sebebiyle, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, yönetim kurulu üyeleri, denetleme, disiplin ve divan kurulu üyeleri, altyapı teknik ekibi ve futbolcular, kulüp personeli ile Gençlerbirliği taraftar temsilcileri, Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakmak üzere Anıtkabir’i ziyaret etti. Aslanlı Yol'dan yürüyerek tören alanına geçen Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur ve beraberindeki heyet, kırmızı-beyaz karanfillerle süslenmiş çelengi Atatürk'ün mozolesine koydu ve saygı duruşunda bulundu. Yapılan törenin ardından Anıtkabir merdivenlerinde toplu olarak hatıra fotoğrafı çektiren heyet daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Burada Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur şu ifadelerde bulundu: “Ebedi eseriniz Nutuk’a '1919 senesi Mayıs'ının 19. günü Samsun'a çıktım’ diye başlamıştınız. Bizler de Gençlerbirliği’nin 16.Genel Kurulu tarafından seçilen yönetim, disiplin, denetleme kurulu üyeleri ve taraftarlarımız ile birlikte sporun temsilcileri olarak aynı azim ve kararlılıkla bugün, 19 Mart’ta huzurunuza çıktık. Bizler biliyoruz ki, ‘zeki, çevik ve ahlaklı sporcuların’ olduğu kulübümüz, seninle buluştuğumuz yerdir. Kişiye, zümreye, şanslı bir azınlığa ya da bir ailenin lütfuna terk edilmeyen ve mavi gözlü bir çocuktan dünyanın hakları gasp edilmiş tüm halklarına umut olan bir lideri çıkaran Cumhuriyet’in karış karış her toprağı senin eserindir. Bizimse bu kazanımları kaybetmeye tahammülümüz yoktur. Bu uğurda verdiğimiz çabanın üzerine güneş olup her gün yeniden doğacağının farkındayız. Bu sebeple, Anıtkabir’den, senin huzurundan yola çıkmak çocuklarımıza, geleceğimize ve Türk sporuna minnetle karışık borcumuzdur. Asıl borcumuzun, açtığın aydınlık yolda hiç yılmadan yürüyerek tüm ümidinin onda olduğunu söylediğin gençlikle birlikte, ‘Küçük Hanımefendiler’, ‘Küçük Beyefendiler’ diye hitap ettiğin çocuklara spor ile aydınlık bir gelecek bıraktığımız zaman biteceğinin farkındayız. Tüm çabamız, bu kutlu borcumuzu ödemek içindir. Umutsuz durumların değil umutsuz insanların olduğunu, senin hiçbir zaman umudunu yitirmediğini iyi biliyoruz. Bizler de Cumhuriyetimiz ve çocuklarımız için durmadan çalışacağımıza, gelinciklerin o güzel duruşunu sporumuza zekilik, çeviklik ve ahlaklılık olarak katkı vereceğimize dair söz veriyoruz. Saygıyla, şükranla ve tarifine dünyadaki hiçbir dilin yetmeyeceği özlemimizle…”
Gençlerbirliği'nin yeni Başkanı Osman Sungur ile yönetimi Anıtkabir'i ziyaret etti... Osman Sungur, "Bizler de Cumhuriyetimiz ve çocuklarımız için durmadan çalışacağımıza söz veriyoruz" dedi...

Kuruluşunun 101. yıl dönümü ve yeni yönetimin göreve başlaması sebebiyle, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, yönetim kurulu üyeleri, denetleme, disiplin ve divan kurulu üyeleri, altyapı teknik ekibi ve futbolcular, kulüp personeli ile Gençlerbirliği taraftar temsilcileri, Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakmak üzere Anıtkabir’i ziyaret etti.

Aslanlı Yol'dan yürüyerek tören alanına geçen Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur ve beraberindeki heyet, kırmızı-beyaz karanfillerle süslenmiş çelengi Atatürk'ün mozolesine koydu ve saygı duruşunda bulundu. Yapılan törenin ardından Anıtkabir merdivenlerinde toplu olarak hatıra fotoğrafı çektiren heyet daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Burada Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur şu ifadelerde bulundu:

“Ebedi eseriniz Nutuk’a '1919 senesi Mayıs'ının 19. günü Samsun'a çıktım’ diye başlamıştınız. Bizler de Gençlerbirliği’nin 16.Genel Kurulu tarafından seçilen yönetim, disiplin, denetleme kurulu üyeleri ve taraftarlarımız ile birlikte sporun temsilcileri olarak aynı azim ve kararlılıkla bugün, 19 Mart’ta huzurunuza çıktık. Bizler biliyoruz ki, ‘zeki, çevik ve ahlaklı sporcuların’ olduğu kulübümüz, seninle buluştuğumuz yerdir. Kişiye, zümreye, şanslı bir azınlığa ya da bir ailenin lütfuna terk edilmeyen ve mavi gözlü bir çocuktan dünyanın hakları gasp edilmiş tüm halklarına umut olan bir lideri çıkaran Cumhuriyet’in karış karış her toprağı senin eserindir. Bizimse bu kazanımları kaybetmeye tahammülümüz yoktur. Bu uğurda verdiğimiz çabanın üzerine güneş olup her gün yeniden doğacağının farkındayız. Bu sebeple, Anıtkabir’den, senin huzurundan yola çıkmak çocuklarımıza, geleceğimize ve Türk sporuna minnetle karışık borcumuzdur. Asıl borcumuzun, açtığın aydınlık yolda hiç yılmadan yürüyerek tüm ümidinin onda olduğunu söylediğin gençlikle birlikte, ‘Küçük Hanımefendiler’, ‘Küçük Beyefendiler’ diye hitap ettiğin çocuklara spor ile aydınlık bir gelecek bıraktığımız zaman biteceğinin farkındayız. Tüm çabamız, bu kutlu borcumuzu ödemek içindir. Umutsuz durumların değil umutsuz insanların olduğunu, senin hiçbir zaman umudunu yitirmediğini iyi biliyoruz. Bizler de Cumhuriyetimiz ve çocuklarımız için durmadan çalışacağımıza, gelinciklerin o güzel duruşunu sporumuza zekilik, çeviklik ve ahlaklılık olarak katkı vereceğimize dair söz veriyoruz. Saygıyla, şükranla ve tarifine dünyadaki hiçbir dilin yetmeyeceği özlemimizle…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.