Gençlerbirliği sağlık ekibi geleceği kurguluyor

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 19.03.2024 - 15:56, Güncelleme: 19.03.2024 - 15:56
 

Gençlerbirliği sağlık ekibi geleceği kurguluyor

Gençlerbirliği daha güçlü bir sağlık sistemi kurarak, sporcularına dünya standartlarında bir sağlık desteği sunmak için çalışma yapıyor...
Gençlerbirliği Spor Kulübü'nde sağlık sistemi yapılanmasıyla ilgili bir toplantı düzenlendi. Bu toplantıya Gençlerbirliği Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ateş Şendil'in davetiyle kulüp doktorları Dr. Tarık Zafer Bozkurt ve Dr. Gürhan Dönmez ile Gençlik Gelişim Sorumlusu Seçkin Topçu katıldı. Gençlerbirliği'nin daha ileriye nasıl taşınabileceği üzerine çalışmalar yaptıklarını belirten Dr. Ateş Şendil, kulübün sağlık konusundaki tüm paydaşlarıyla bir araya geldiklerini ve sporculara daha faydalı olmak adına teknik açıdan eksiklikleri tespit ettiklerini ifade etti. Şendil, sezon boyunca düzenli olarak yapılan bu tür toplantılarla sporculara dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmayı hedeflediklerini dile getirerek, teknolojik imkanları geliştirmek için Sars Tıbbi Cihazlar firması sahibi Sefer Arslan'a teşekkür etti. Kulüp doktorlarından Dr. Gürhan Dönmez ise yönetimin sağlık konusundaki çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirterek, teknolojik imkanların iyileştirilmesinin sporcular üzerinde olumlu bir etki yaratacağını söyledi. Gençlerbirliği Futbol Akademisi Doktoru Dr. Tarık Zafer Bozkurt ise altyapıda yapılan çalışmaların olumlu sonuçlarını görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, yönetim kurumuna teşekkür etti. Gençlerbirliği Gençlik Gelişim Sorumlusu Seçkin Topçu ise kulübün eski başarılı günlerine dönebilmesi için altyapıda yapılan organizasyonların önemine vurgu yaparak, genç sporculara sağlanacak desteklerin süreceğini belirtti.
Gençlerbirliği daha güçlü bir sağlık sistemi kurarak, sporcularına dünya standartlarında bir sağlık desteği sunmak için çalışma yapıyor...

Gençlerbirliği Spor Kulübü'nde sağlık sistemi yapılanmasıyla ilgili bir toplantı düzenlendi. Bu toplantıya Gençlerbirliği Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ateş Şendil'in davetiyle kulüp doktorları Dr. Tarık Zafer Bozkurt ve Dr. Gürhan Dönmez ile Gençlik Gelişim Sorumlusu Seçkin Topçu katıldı.

Gençlerbirliği'nin daha ileriye nasıl taşınabileceği üzerine çalışmalar yaptıklarını belirten Dr. Ateş Şendil, kulübün sağlık konusundaki tüm paydaşlarıyla bir araya geldiklerini ve sporculara daha faydalı olmak adına teknik açıdan eksiklikleri tespit ettiklerini ifade etti. Şendil, sezon boyunca düzenli olarak yapılan bu tür toplantılarla sporculara dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmayı hedeflediklerini dile getirerek, teknolojik imkanları geliştirmek için Sars Tıbbi Cihazlar firması sahibi Sefer Arslan'a teşekkür etti.

Kulüp doktorlarından Dr. Gürhan Dönmez ise yönetimin sağlık konusundaki çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirterek, teknolojik imkanların iyileştirilmesinin sporcular üzerinde olumlu bir etki yaratacağını söyledi.

Gençlerbirliği Futbol Akademisi Doktoru Dr. Tarık Zafer Bozkurt ise altyapıda yapılan çalışmaların olumlu sonuçlarını görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, yönetim kurumuna teşekkür etti.

Gençlerbirliği Gençlik Gelişim Sorumlusu Seçkin Topçu ise kulübün eski başarılı günlerine dönebilmesi için altyapıda yapılan organizasyonların önemine vurgu yaparak, genç sporculara sağlanacak desteklerin süreceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.