Gençlerbirliği play-off hedefiyle mesai yapıyor

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 22.03.2024 - 12:13, Güncelleme: 22.03.2024 - 12:13
 

Gençlerbirliği play-off hedefiyle mesai yapıyor

Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Sinan Kaloğlu, son iki maçlarında elde ettikleri galibiyetlerle takımın ivme kazandığını ve play-off hedefine odaklandıklarını ifade etti.
Altay ve Kocaelispor karşılaşmalarında iyi sonuçlar aldıklarını belirten Kaloğlu, milli ara sürecinde takımın çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kırmızı-siyahlı ekibin teknik direktörü, son iki maçta toplam 6 gol atıp kalesinde gol görmediklerine dikkat çekerek, öncesinde şanssızlık yaşadıklarını ancak bu galibiyetlerle tekrar hedeflerine yöneldiklerini belirtti. Play-off hattına girmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Kaloğlu, milli aradan sonra Boluspor ile oynayacakları maçı da kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Sinan Kaloğlu, takımın performansını olumlu yönde etkileyen faktörlerden birinin de yönetimdeki belirsizliğin ortadan kalkması olduğunu belirtti. Yönetim değişikliğinin takıma olumlu bir enerji getirdiğini ve oyuncuların yanında olduklarını dile getiren Kaloğlu, bu birlikteliğin sonuçlara da yansıdığını ifade etti. Teknik direktör, genç futbolcu Melih Bostan'ın son dönemdeki performansından memnuniyet duyduğunu ve her geçen gün daha iyiye gittiğini belirtti. Kaloğlu, takımdaki oyuncular arasında adaleti sağlamaya çalıştığını ve Melih'in de bu şansı iyi kullandığını ifade etti. Sakatlık durumu hakkında bilgi veren Kaloğlu, bazı oyuncuların sakatlıkları nedeniyle maçlarda yer alamadığını ancak çalışmalarına devam ettiklerini ve önümüzdeki haftalarda takıma katılacaklarını söyledi. Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'de 40 puanla 9. sırada bulunuyor ve play-off hattına üç puanlık bir farkla geride.
Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Sinan Kaloğlu, son iki maçlarında elde ettikleri galibiyetlerle takımın ivme kazandığını ve play-off hedefine odaklandıklarını ifade etti.

Altay ve Kocaelispor karşılaşmalarında iyi sonuçlar aldıklarını belirten Kaloğlu, milli ara sürecinde takımın çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Kırmızı-siyahlı ekibin teknik direktörü, son iki maçta toplam 6 gol atıp kalesinde gol görmediklerine dikkat çekerek, öncesinde şanssızlık yaşadıklarını ancak bu galibiyetlerle tekrar hedeflerine yöneldiklerini belirtti. Play-off hattına girmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Kaloğlu, milli aradan sonra Boluspor ile oynayacakları maçı da kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Sinan Kaloğlu, takımın performansını olumlu yönde etkileyen faktörlerden birinin de yönetimdeki belirsizliğin ortadan kalkması olduğunu belirtti. Yönetim değişikliğinin takıma olumlu bir enerji getirdiğini ve oyuncuların yanında olduklarını dile getiren Kaloğlu, bu birlikteliğin sonuçlara da yansıdığını ifade etti.

Teknik direktör, genç futbolcu Melih Bostan'ın son dönemdeki performansından memnuniyet duyduğunu ve her geçen gün daha iyiye gittiğini belirtti. Kaloğlu, takımdaki oyuncular arasında adaleti sağlamaya çalıştığını ve Melih'in de bu şansı iyi kullandığını ifade etti.

Sakatlık durumu hakkında bilgi veren Kaloğlu, bazı oyuncuların sakatlıkları nedeniyle maçlarda yer alamadığını ancak çalışmalarına devam ettiklerini ve önümüzdeki haftalarda takıma katılacaklarını söyledi.

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'de 40 puanla 9. sırada bulunuyor ve play-off hattına üç puanlık bir farkla geride.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.