Gençlerbirliği 6 maç sonra kazandı

Spor Sahnesi (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 11.03.2024 - 14:35, Güncelleme: 11.03.2024 - 14:35
 

Gençlerbirliği 6 maç sonra kazandı

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında deplasmanda Altay'ı 4-0 yenerek 6 maçlık galibiyet hasretine son verdi.
Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanan maçın ilk devresini Melih Bostan ve Ensar Kemaloğlu'nun attığı gollerle 2-0 önde tamamlayan başkent ekibi, ikinci yarıda Rahman Buğra Çağıran'ın iki golüyle skoru 4-0'a taşıyarak sahadan galip ayrıldı. Bu sezon ilk kez bir maçta 4 gol atan kırmızı siyahlılar, ligdeki kötü gidişata son verdi ve 6 maç sonra galip gelmeyi başardı. Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'de puanını 37'ye çıkararak play-off hattının 5 puan gerisinde yer aldı. Daha önce oynadığı 6 maçta 3'er mağlubiyet ve beraberlik alarak sadece 2 gol atan ekip, sonuçlarını bu galibiyetle iyileştirdi. Ligin 20. haftasında deplasmanda Bodrum FK'ye 1-0 yenilen başkent temsilcisi, daha sonra evinde Çorum FK ile golsüz berabere kalmıştı. Ardından Eyüpspor ve Teksüt Bandırmaspor maçlarını 1-0 kaybeden kırmızı-siyahlı ekip, Manisa FK ve Şanlıurfaspor karşılaşmalarından ise 1-1 beraberlikle ayrılmıştı.
Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında deplasmanda Altay'ı 4-0 yenerek 6 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanan maçın ilk devresini Melih Bostan ve Ensar Kemaloğlu'nun attığı gollerle 2-0 önde tamamlayan başkent ekibi, ikinci yarıda Rahman Buğra Çağıran'ın iki golüyle skoru 4-0'a taşıyarak sahadan galip ayrıldı.

Bu sezon ilk kez bir maçta 4 gol atan kırmızı siyahlılar, ligdeki kötü gidişata son verdi ve 6 maç sonra galip gelmeyi başardı.

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'de puanını 37'ye çıkararak play-off hattının 5 puan gerisinde yer aldı. Daha önce oynadığı 6 maçta 3'er mağlubiyet ve beraberlik alarak sadece 2 gol atan ekip, sonuçlarını bu galibiyetle iyileştirdi.

Ligin 20. haftasında deplasmanda Bodrum FK'ye 1-0 yenilen başkent temsilcisi, daha sonra evinde Çorum FK ile golsüz berabere kalmıştı. Ardından Eyüpspor ve Teksüt Bandırmaspor maçlarını 1-0 kaybeden kırmızı-siyahlı ekip, Manisa FK ve Şanlıurfaspor karşılaşmalarından ise 1-1 beraberlikle ayrılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.