Genç siyasetçi Alperen Açıkbaş, ‘Memleket’ diyerek milletvekili aday adayı oldu!

02.04.2023 - 16:22, Güncelleme: 02.04.2023 - 16:22
 

Genç siyasetçi Alperen Açıkbaş, ‘Memleket’ diyerek milletvekili aday adayı oldu!

Genç siyasetçi Alperen Açıkbaş, Milletvekili olabilmek için Memleket Partisi’nden Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.
ANKHABER 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, pek çok eski ve yeni siyasetçiyi politika sahnesine çekti. Seçimlerle ilgili süreç devam ederken, milletvekili olabilmek için siyasi partilere pek çok isim müracaatta bulundu. Bunlardan biri de genç siyasetçi Alperen Açıkbaş oldu. Milletvekili olabilmek için Memleket Partisi’ni tercih eden Alperen Açıkbaş, Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.   Gurbet, sıla, medya ve…   6 Ağustos1993’te Fransa’nın Strabourg’da kentinde doğan Alperen Açıkbaş, ailesiyle birlikte 2001 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yaptı… “Üniversiteye kadar öğretim hayatını Ankara’da devam ettirdim” diyen Alperen Açıkbaş, hayatıyla ilgili şunlar aktardı: “Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde İşletme bölümünü bitirdim. 6 yaşından beri profesyonel buz hokeyi oyuncusu olduğum için üniversiteden sonra 3 yıl spor hocalığı yaptım. Hocalıktan sonra önce dijital bir medya kuruluşunda program format üretimi ve sunucu olarak çalıştım. Daha sonra BLT Türk bölgesel kanalında Gün Ortası Programında haber spikerliği yaptım. Kapadokya’ya yerleştikten sonra da Anadolu RTV ve CT Haber TV’de muhabirlik, moderatörlük ve sunuculuk görevlerinde bulundum. Sonra Ankara’ya döndüm ve Başkentin en nezih alışveriş merkezlerinden birinde işletme müdürlüğü yapmaya başladım.”   Tercihindeki önemli etken   Alperen Açıkbaş, “Neden Memleket Partisi?” sorusunun yanıtını da şöyle veriyor: Partideki liderlik anlayışını, savunulan ideolojiyi ve Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin duruşunu, söylemlerini, sorunlara yaklaşımını, çözüm önerilerini beğeniyor ve takdir ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, ‘Önce Memleket’ diyerek, vatandaşlarımızın sorunlarının çözümüne katkı sunmak amacıyla, milletin vekili olarak TBMM’de yer almak istiyorum.”
Genç siyasetçi Alperen Açıkbaş, Milletvekili olabilmek için Memleket Partisi’nden Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

ANKHABER

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, pek çok eski ve yeni siyasetçiyi politika sahnesine çekti.

Seçimlerle ilgili süreç devam ederken, milletvekili olabilmek için siyasi partilere pek çok isim müracaatta bulundu.

Bunlardan biri de genç siyasetçi Alperen Açıkbaş oldu.

Milletvekili olabilmek için Memleket Partisi’ni tercih eden Alperen Açıkbaş, Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

 

Gurbet, sıla, medya ve…

 

6 Ağustos1993’te Fransa’nın Strabourg’da kentinde doğan Alperen Açıkbaş, ailesiyle birlikte 2001 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yaptı…

“Üniversiteye kadar öğretim hayatını Ankara’da devam ettirdim” diyen Alperen Açıkbaş, hayatıyla ilgili şunlar aktardı:

“Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde İşletme bölümünü bitirdim. 6 yaşından beri profesyonel buz hokeyi oyuncusu olduğum için üniversiteden sonra 3 yıl spor hocalığı yaptım. Hocalıktan sonra önce dijital bir medya kuruluşunda program format üretimi ve sunucu olarak çalıştım. Daha sonra BLT Türk bölgesel kanalında Gün Ortası Programında haber spikerliği yaptım.

Kapadokya’ya yerleştikten sonra da Anadolu RTV ve CT Haber TV’de muhabirlik, moderatörlük ve sunuculuk görevlerinde bulundum.

Sonra Ankara’ya döndüm ve Başkentin en nezih alışveriş merkezlerinden birinde işletme müdürlüğü yapmaya başladım.”

 

Tercihindeki önemli etken

 

Alperen Açıkbaş, “Neden Memleket Partisi?” sorusunun yanıtını da şöyle veriyor:

Partideki liderlik anlayışını, savunulan ideolojiyi ve Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin duruşunu, söylemlerini, sorunlara yaklaşımını, çözüm önerilerini beğeniyor ve takdir ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, ‘Önce Memleket’ diyerek, vatandaşlarımızın sorunlarının çözümüne katkı sunmak amacıyla, milletin vekili olarak TBMM’de yer almak istiyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.