Geleceğin Ressamları Neriman Şahin Resim Atölyesi’nde Sergi Açtı

Kültür-Sanat 05.06.2023 - 21:15, Güncelleme: 05.06.2023 - 21:15
 

Geleceğin Ressamları Neriman Şahin Resim Atölyesi’nde Sergi Açtı

Sema KUMRULU / Neriman Şahin Resim Atölyesi, ''Bahar'' temalı küçük ressamlardan oluşan karma resim sergisine imza attı.
    Ressam Neriman Şahin ve öğrencileri tarafından 3 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşen sergiye, 5-15 yaş arası 35 çocuk ressam katıldı.          Ressam Neriman Şahin sergiyle ilgili olarak, ''Bahar' temalı olarak hazırladığımız  bu sergiyi kurs öğrencilerim ile açtık. Sergide çocuklarımın akrilik ve yağlı boya çalışmaları yer alıyor. Çok yetenekliler. Yağlı boya sabır işi olduğu için akrilik ile başlıyoruz. Bu sabrı gösteren çocuklarımla yağlı boya çalışmalara geçiyoruz. 35 öğrencim var. Pandemi sürecinde ara verdiğimiz sergilerimize devam edeceğiz'' diye konuştu.     Ressam Neriman Şahin'in ders verdiği çocuk ressam adayları, yaptıkları işin değerini anlamaları, özgüvenlerini kazanmaları adına açılan bu sergi önem taşıyor. Ben de birkaç ressam adayı ile duygularını öğrenmek adına söyleşi gerçekleştirdim.     Sima Kaman ''İki aydır Neriman öğretmenim ile çalışıyoruz. Daha öncede resim çiziyordum. İlkokulda resim yarışmasında 1. olmuştum. Ben resim çizerken çok mutlu oluyorum. Hep devam etmeyi düşünüyorum.     Ayşegül Mutlu  ''Ben 14 yaşındayım. Akrilik olarak manzara resimleri yapıyorum. Çalışmalarım henüz bakarak oluyor ama kendimden de bir şeyler katıyorum. Güzel Sanatlar okumak istiyorum. En büyük hayalim ise Neriman öğretmenim gibi başarılı olmak''     Miray Kılıç  ''Ben 8 yaşındayım ilkokula gidiyorum. Henüz Neriman öğretmenimle 1 aydır birlikteyiz ve onu çok seviyorum. Ben resim çizerken mutlu oluyorum, kendimle gurur duyuyorum. Resme hep devam edeceğim.     Defne Has  ''İlkokulda okuyorum. Küçük yaşlarda kara kalem çizimler yapıyordum. 1 yıldır Neriman öğretmenimden ders alıyorum. Artık akrilik çalışmalar yapıyorum. Kesinlikle resim çalışmaya devam edeceğim''     Hamza Kotan  ''Akrilik her tür resim çiziyorum.  İlkokul 2. sınıfta okuyorum. Okulumda da resim sınavlarına katılıyorum. Resim yaparken çok seviniyorum''      Elif Esin Gemvuran  ''Ben 11. sınıfta okuyorum. Çocukluğumdan beri derslerde sıkılıp hep resim çizerdim. Renkler benim çok ilgimi çekiyor. İçe kapanık bir çocuktum. Kendimi ,renkli resimler çizerek ifade ediyordum. Beş yıldır Neriman öğretmenimle çalışıyoruz. Yağlı boya çalışıyorum. Annem de bu atölyede ders alıyor. Birlikte çalışmalar yapıyoruz. Neriman öğretmenimin teşvikiyle burada olmaktan çok mutluyum. İç Mimar olmayı düşünüyorum ama resim hep hayatımda olacak''           Neriman Şahin ve küçük ressamlarımızı kutluyorum.    Sanat iyileştirir.  
Sema KUMRULU / Neriman Şahin Resim Atölyesi, ''Bahar'' temalı küçük ressamlardan oluşan karma resim sergisine imza attı.

    Ressam Neriman Şahin ve öğrencileri tarafından 3 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşen sergiye, 5-15 yaş arası 35 çocuk ressam katıldı.

         Ressam Neriman Şahin sergiyle ilgili olarak, ''Bahar' temalı olarak hazırladığımız  bu sergiyi kurs öğrencilerim ile açtık. Sergide çocuklarımın akrilik ve yağlı boya çalışmaları yer alıyor. Çok yetenekliler. Yağlı boya sabır işi olduğu için akrilik ile başlıyoruz. Bu sabrı gösteren çocuklarımla yağlı boya çalışmalara geçiyoruz. 35 öğrencim var. Pandemi sürecinde ara verdiğimiz sergilerimize devam edeceğiz'' diye konuştu.

    Ressam Neriman Şahin'in ders verdiği çocuk ressam adayları, yaptıkları işin değerini anlamaları, özgüvenlerini kazanmaları adına açılan bu sergi önem taşıyor. Ben de birkaç ressam adayı ile duygularını öğrenmek adına söyleşi gerçekleştirdim.

    Sima Kaman ''İki aydır Neriman öğretmenim ile çalışıyoruz. Daha öncede resim çiziyordum. İlkokulda resim yarışmasında 1. olmuştum. Ben resim çizerken çok mutlu oluyorum. Hep devam etmeyi düşünüyorum.

    Ayşegül Mutlu  ''Ben 14 yaşındayım. Akrilik olarak manzara resimleri yapıyorum. Çalışmalarım henüz bakarak oluyor ama kendimden de bir şeyler katıyorum. Güzel Sanatlar okumak istiyorum. En büyük hayalim ise Neriman öğretmenim gibi başarılı olmak''

    Miray Kılıç  ''Ben 8 yaşındayım ilkokula gidiyorum. Henüz Neriman öğretmenimle 1 aydır birlikteyiz ve onu çok seviyorum. Ben resim çizerken mutlu oluyorum, kendimle gurur duyuyorum. Resme hep devam edeceğim.

    Defne Has  ''İlkokulda okuyorum. Küçük yaşlarda kara kalem çizimler yapıyordum. 1 yıldır Neriman öğretmenimden ders alıyorum. Artık akrilik çalışmalar yapıyorum. Kesinlikle resim çalışmaya devam edeceğim''

    Hamza Kotan  ''Akrilik her tür resim çiziyorum.  İlkokul 2. sınıfta okuyorum. Okulumda da resim sınavlarına katılıyorum. Resim yaparken çok seviniyorum''

     Elif Esin Gemvuran  ''Ben 11. sınıfta okuyorum. Çocukluğumdan beri derslerde sıkılıp hep resim çizerdim. Renkler benim çok ilgimi çekiyor. İçe kapanık bir çocuktum. Kendimi ,renkli resimler çizerek ifade ediyordum. Beş yıldır Neriman öğretmenimle çalışıyoruz. Yağlı boya çalışıyorum. Annem de bu atölyede ders alıyor. Birlikte çalışmalar yapıyoruz. Neriman öğretmenimin teşvikiyle burada olmaktan çok mutluyum. İç Mimar olmayı düşünüyorum ama resim hep hayatımda olacak'' 

         Neriman Şahin ve küçük ressamlarımızı kutluyorum.

   Sanat iyileştirir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.