Gazeteci Latif Şimşek, Akit Medya Ankara Temsilcisi oldu

Güncel 25.11.2023 - 10:50, Güncelleme: 25.11.2023 - 10:50
 

Gazeteci Latif Şimşek, Akit Medya Ankara Temsilcisi oldu

Uzun yıllar birçok televizyon kanalında yöneticilik ve yorumculuk yapan tecrübeli Gazeteci Latif Şimşek, Akit Medya Ankara Temsilciliği görevine getirildi.
Çeşitli televizyonlarda yöneticilik, programcılık ve yorumculuk görevlerinde bulunan tecrübeli Gazeteci Latif Şimşek'in yeni adresi Akit TV oldu. Mesleğe polis-adliye muhabirliğinden başlayan Latif Şimşek, uzun süre Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı ve TBMM Muhabirliği görevlerinde bulundu. 2007 yılına kadar TGRT Haber Ankara Haber Müdürlüğü görevinde de bulunan Latif Şimşek, SES TV, Beyaz TV ve tv100'de de ekranların sevilen ismi oldu. Uzun yıllar Beyaz TV’de Dinamit programını sunan Latif Şimşek, birçok televizyon programında gündeme ilişkin yorumlarıyla ekranların en çok beğenilen isimlerinden oldu. Son olarak tv100.com yazarlığı görevinde bulunup program yorumculuğu da yapan Latif Şimşek, Akit Medya Ankara Temsilciliği görevine getirildi. LATİF ŞİMŞEK KİMDİR? Latif Şimşek 1963 yılında Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde doğdu. İlkokulu Yozgat’ın Yerköy ilçesinde bitiren Latif Şimşek, 1982 Yılında Ankara Merkez İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okuluna girdi. 1987 yılında bu okuldan mezun oldu ve aynı yıl Türkiye Gazetesi Ankara Temsilciliğinde muhabir olarak çalışmaya başladı. Polis-adliye muhabirliğinden başlayıp, Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı ve TBMM Muhabirliği görevlerini yürüttü. 1993 yılında TGRT’nin kurulmasıyla televizyonculuk yaşamına başladı. Daha sonra kurulan TGRT HABER kanalının Ankara Haber Müdürlüğünü yaptı. 2007 yılına kadar TGRT HABER’de çalışan Latif Şimşek, 2007 yılında SES TV’nin Haber Genel Yayın Yönetmenliğine getirildi. Üç yıl boyunca SES TV’de 'Çıkış Yolu' isimli tartışma programını hazırladı ve sundu. 2010 yılına kadar aynı görevi sürdüren Latif Şimşek, 2010’da kurulan Beyaz TV’nin de Haber Genel Yayın Yönetmenliğini üstlendi. Aynı zamanda Beyaz TV’de, önce Fikri Sağlar ve Şamil Tayyar ile daha sonra Hulki Cevizoğlu ve Şamil Tayyar ile 'Derin Siyaset' programını yaptı. Can Ataklı ve Rasim Ozan Kütahyalı ile 'Dinamit', Nagihan Alçı ile de 'Med Cezir' programlarını sundu. Daha sonra Ümit Zileli ve Rasim Ozan Kütahyalı ile 'Dinamit' programının moderatörlüğünü ve yapımcılığını sürdürdü. Bir yıl, 'Latif Şimşek’le Gündem' programını yaptı ve sundu. Beyaz TV'nin ardından tv100.com yazarı ve televizyon yorumcusu olarak görev yapan Latif Şimşek, Akit TV Medya Ankara Temsilciliği görevine getirildi. (Kaynak: anadolugazete.com.tr)
Uzun yıllar birçok televizyon kanalında yöneticilik ve yorumculuk yapan tecrübeli Gazeteci Latif Şimşek, Akit Medya Ankara Temsilciliği görevine getirildi.

Çeşitli televizyonlarda yöneticilik, programcılık ve yorumculuk görevlerinde bulunan tecrübeli Gazeteci Latif Şimşek'in yeni adresi Akit TV oldu.

Mesleğe polis-adliye muhabirliğinden başlayan Latif Şimşek, uzun süre Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı ve TBMM Muhabirliği görevlerinde bulundu. 2007 yılına kadar TGRT Haber Ankara Haber Müdürlüğü görevinde de bulunan Latif Şimşek, SES TV, Beyaz TV ve tv100'de de ekranların sevilen ismi oldu.

Uzun yıllar Beyaz TV’de Dinamit programını sunan Latif Şimşek, birçok televizyon programında gündeme ilişkin yorumlarıyla ekranların en çok beğenilen isimlerinden oldu. Son olarak tv100.com yazarlığı görevinde bulunup program yorumculuğu da yapan Latif Şimşek, Akit Medya Ankara Temsilciliği görevine getirildi.

LATİF ŞİMŞEK KİMDİR?

Latif Şimşek 1963 yılında Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde doğdu. İlkokulu Yozgat’ın Yerköy ilçesinde bitiren Latif Şimşek, 1982 Yılında Ankara Merkez İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okuluna girdi. 1987 yılında bu okuldan mezun oldu ve aynı yıl Türkiye Gazetesi Ankara Temsilciliğinde muhabir olarak çalışmaya başladı. Polis-adliye muhabirliğinden başlayıp, Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı ve TBMM Muhabirliği görevlerini yürüttü. 1993 yılında TGRT’nin kurulmasıyla televizyonculuk yaşamına başladı. Daha sonra kurulan TGRT HABER kanalının Ankara Haber Müdürlüğünü yaptı. 2007 yılına kadar TGRT HABER’de çalışan Latif Şimşek, 2007 yılında SES TV’nin Haber Genel Yayın Yönetmenliğine getirildi. Üç yıl boyunca SES TV’de 'Çıkış Yolu' isimli tartışma programını hazırladı ve sundu.

2010 yılına kadar aynı görevi sürdüren Latif Şimşek, 2010’da kurulan Beyaz TV’nin de Haber Genel Yayın Yönetmenliğini üstlendi. Aynı zamanda Beyaz TV’de, önce Fikri Sağlar ve Şamil Tayyar ile daha sonra Hulki Cevizoğlu ve Şamil Tayyar ile 'Derin Siyaset' programını yaptı. Can Ataklı ve Rasim Ozan Kütahyalı ile 'Dinamit', Nagihan Alçı ile de 'Med Cezir' programlarını sundu. Daha sonra Ümit Zileli ve Rasim Ozan Kütahyalı ile 'Dinamit' programının moderatörlüğünü ve yapımcılığını sürdürdü. Bir yıl, 'Latif Şimşek’le Gündem' programını yaptı ve sundu. Beyaz TV'nin ardından tv100.com yazarı ve televizyon yorumcusu olarak görev yapan Latif Şimşek, Akit TV Medya Ankara Temsilciliği görevine getirildi.

(Kaynak: anadolugazete.com.tr)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.