Gazeteci Erdem Yeşer’in Mutlu Günü

Yerel 18.08.2023 - 10:22, Güncelleme: 18.08.2023 - 10:22
 

Gazeteci Erdem Yeşer’in Mutlu Günü

Ankara medyasının tanınan, sevilen isimlerinden gazeteci Erdem Yeşer’in kızı Ayşenur dünya evine girdi.
ANKHABER  Medya Ankara Yayın Koordinatörü, gazeteci Erdem Yeşer, en mutlu akşamlarından birini yaşadı. Erdem Yeşer’in kızı Ayşenur dünya evine girdi. Ali-Ayşenur çiftinin düğünüyle ilgili duygularını paylaşan Erdem Yeşer, herkese teşekkür etti ve genç çifte mutluluk diledi. Yeşer’in paylaşımı şöyle: “Bir babanın en mutlu günlerinden bir tanesi... Babamın ilk torunu, ilk göz nurumuz Ayşenur’umuz ile Ali evladımız Dünya evine girdi... Saadetler diliyorum. Gurur duyduğum evlatlarımdan Ayşenur’um ve ilk erkek evladımız olarak hanemize dahil olan Ali'mize rabbimden mutlu bir evlilik, geçim dirliği, ağız tatlılığı, sıhhatli bir ömür diliyorum. Yuvalarını şen eden evlatları boy boy olsun... Vatana millete hizmete dahil olsunlar inşallah. Düğünümüze iştirak eden, edemeyen tüm dostlara ve evlatlarımızın bugünlere gelmelerine katkı sunanlar sonsuz teşekkürler.” Meslektaşımız Erdem Yeşer ve ailesine hayırlı olsun dileklerimizi; genç çifte de mutluluk temennilerimizi iletiyoruz.
Ankara medyasının tanınan, sevilen isimlerinden gazeteci Erdem Yeşer’in kızı Ayşenur dünya evine girdi.

ANKHABER

 Medya Ankara Yayın Koordinatörü, gazeteci Erdem Yeşer, en mutlu akşamlarından birini yaşadı.

Erdem Yeşer’in kızı Ayşenur dünya evine girdi.

Ali-Ayşenur çiftinin düğünüyle ilgili duygularını paylaşan Erdem Yeşer, herkese teşekkür etti ve genç çifte mutluluk diledi.

Yeşer’in paylaşımı şöyle:

“Bir babanın en mutlu günlerinden bir tanesi...

Babamın ilk torunu, ilk göz nurumuz Ayşenur’umuz ile Ali evladımız Dünya evine girdi... Saadetler diliyorum.

Gurur duyduğum evlatlarımdan Ayşenur’um ve ilk erkek evladımız olarak hanemize dahil olan Ali'mize rabbimden mutlu bir evlilik, geçim dirliği, ağız tatlılığı, sıhhatli bir ömür diliyorum. Yuvalarını şen eden evlatları boy boy olsun... Vatana millete hizmete dahil olsunlar inşallah.

Düğünümüze iştirak eden, edemeyen tüm dostlara ve evlatlarımızın bugünlere gelmelerine katkı sunanlar sonsuz teşekkürler.”

Meslektaşımız Erdem Yeşer ve ailesine hayırlı olsun dileklerimizi; genç çifte de mutluluk temennilerimizi iletiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.