Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı anlatıldı

Ekonomi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 27.02.2024 - 11:11, Güncelleme: 27.02.2024 - 11:11
 

Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı anlatıldı

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM), emlak danışmanlarının başarılarını artırmak amacıyla "Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı" adlı bir eğitim programı düzenledi.
Eğitim toplantısına gösterilen ilgi oldukça yoğundu ve Uluslararası Yazar ve Eğitmen Barış Kılıçarslan, emlak danışmanlarına seminer verdi. Açılış konuşmasında, ATEM Başkanı Hakan Akçam, emlak danışmanlarının mesleklerinde en üst seviyeye çıkmaları için eğitim programlarının devam edeceğini vurguladı. ATEM, emlak danışmanlarını en iyi seviyeye taşıyabilmek amacıyla Uluslararası Yazar ve Eğitmen Barış Kılıçarslan ile bir araya geldi. Eğitim toplantısı oldukça verimli geçti ve Barış Kılıçarslan, iletişimde özellikle dikkat edilmesi gereken noktalara vurgu yaptı. ATEM Başkanı Hakan Akçam ise eğitim programlarının süreceğini belirterek, Barış Kılıçarslan ile tekrar bir program düzenleneceğini müjdeledi. "Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı" toplantısı Etimesgut'taki Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde konuşan ATEM Başkanı Hakan Akçam, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'e teşekkür ederek sözlerine başladı. Akçam, konuşmasına şöyle devam etti: "Mesleki anlamda kat ettiğimiz bu yolda bize destek olan ve her zaman yanımızda olan Etimesgut ilçemizi yoktan var eden Enver Demirel başkanıma teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 31 Mart seçimlerinde başarılar diliyorum." "Eğitimlerimizi sizler için organize etmeye devam ediyoruz. Bu konuda danışmanlarımıza mesleki eğitimin yanı sıra geliştirmemiz gereken noktaları kapatmaya çalışıyoruz. Bugün, başarının 7 altın anahtarını bize anlatacak olan Barış Kılıçarslan'a destekleri için teşekkür ediyorum" diyen Akçam, ATEM olarak hazırlayacakları eğitim programlarının devam edeceğini vurguladı. Akçam, "Doğru ve kurallara uygun şekilde işlerini yapan meslektaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Meslektaşlarımızın en iyi olmaları için desteklerimizi sürdüreceğiz. Sayın Barış Kılıçarslan'ın etkileyici konuşmasıyla bugünün verimli geçtiğine inanıyorum. Kendisiyle bir eğitim programı daha düzenlemeyi planlıyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.
Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM), emlak danışmanlarının başarılarını artırmak amacıyla "Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı" adlı bir eğitim programı düzenledi.

Eğitim toplantısına gösterilen ilgi oldukça yoğundu ve Uluslararası Yazar ve Eğitmen Barış Kılıçarslan, emlak danışmanlarına seminer verdi. Açılış konuşmasında, ATEM Başkanı Hakan Akçam, emlak danışmanlarının mesleklerinde en üst seviyeye çıkmaları için eğitim programlarının devam edeceğini vurguladı.

ATEM, emlak danışmanlarını en iyi seviyeye taşıyabilmek amacıyla Uluslararası Yazar ve Eğitmen Barış Kılıçarslan ile bir araya geldi. Eğitim toplantısı oldukça verimli geçti ve Barış Kılıçarslan, iletişimde özellikle dikkat edilmesi gereken noktalara vurgu yaptı. ATEM Başkanı Hakan Akçam ise eğitim programlarının süreceğini belirterek, Barış Kılıçarslan ile tekrar bir program düzenleneceğini müjdeledi.

"Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı" toplantısı Etimesgut'taki Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde konuşan ATEM Başkanı Hakan Akçam, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'e teşekkür ederek sözlerine başladı.

Akçam, konuşmasına şöyle devam etti: "Mesleki anlamda kat ettiğimiz bu yolda bize destek olan ve her zaman yanımızda olan Etimesgut ilçemizi yoktan var eden Enver Demirel başkanıma teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 31 Mart seçimlerinde başarılar diliyorum."

"Eğitimlerimizi sizler için organize etmeye devam ediyoruz. Bu konuda danışmanlarımıza mesleki eğitimin yanı sıra geliştirmemiz gereken noktaları kapatmaya çalışıyoruz. Bugün, başarının 7 altın anahtarını bize anlatacak olan Barış Kılıçarslan'a destekleri için teşekkür ediyorum" diyen Akçam, ATEM olarak hazırlayacakları eğitim programlarının devam edeceğini vurguladı.

Akçam, "Doğru ve kurallara uygun şekilde işlerini yapan meslektaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Meslektaşlarımızın en iyi olmaları için desteklerimizi sürdüreceğiz. Sayın Barış Kılıçarslan'ın etkileyici konuşmasıyla bugünün verimli geçtiğine inanıyorum. Kendisiyle bir eğitim programı daha düzenlemeyi planlıyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.