Gayrimenkul danışmanı olmanın 21 nedeni anlatıldı

Ekonomi 24.10.2022 - 13:43, Güncelleme: 24.10.2022 - 13:43
 

Gayrimenkul danışmanı olmanın 21 nedeni anlatıldı

Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen TEDxAnkara etkinliğine katılan Oda Üyesi Century 21 Ayben Gayrimenkul firmasının standını ziyaret ederek, etkinlik çerçevesinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında sorumlulardan bilgi aldı.
Gayrimenkul sektörünün her geçen gün gelişen ve büyüyen bir sektör olduğunu belirten Oda Başkanı Hakan Akçam, "Tüm sektörlerde olduğu gibi gayrimenkul mesleğinde de bir dönüşüm yaşanmakta. Bu tür etkinliklerde yer almayı, gayrimenkul sektörümüzün gelişimine katkı sağlamak, sektörel çözümler üretmek, mesleğimizin değerini korumak açısından oldukça önemli ve faydalı görüyorum. İşini layıkıyla yapan Odamız üyelerinin bu tür etkinliklere katılarak gayrimenkul üzerine kamuoyuna bilgilendirmede bulunması, geleceğin mesleği gayrimenkul danışmanlığı üzerine tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirmeleri, temsil ettikleri sektörümüzde yaşanan değişim ve dönüşüme dikkat çekilmesi anlamında çok doğru adımlardır. Bu anlamda sektörümüze sağladıkları katkılardan dolayı Odamız üyesi ve aynı zamanda Odamız YKÜ Century 21 Ayben Gayrimenkul'un yöneticisi Müjde Funda Özgül'ü ve ekibini tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. 21 NEDEN VAR Mastertürk Grubu Franchise Geliştirme ve Saha Koordinatörü Aynur Tüzün'ün de hazır bulunduğu TEDxAnkara etkinliğine katılarak hem sektörün gelişimine katkı sunmak,  hem de kurumsal başarıyı artırmak istediklerini belirten Century 21 Ayben Gayrimenkul'un yöneticisi Müjde Funda Özgül, "Century 21 Ayben Gayrimenkul olarak hedefimiz; yeni insanlarla tanışmak, kendimizi tanıtmak, sektörümüze ilişkin bilgiler paylaşmak ve de geleceğin gayrimenkul danışmanlarına ulaşabilmek. Standımızda;  'Geleceğinizi Değiştirin, Gayrimenkul Danışmanı Olun' sloganıyla sektörde başarılı olmak isteyen gençlerimize, gayrimenkul danışmanlarının bizimle çalışmaları gerektiğinin 21 nedenini anlatıyoruz." ifadelerini kullandı.
Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen TEDxAnkara etkinliğine katılan Oda Üyesi Century 21 Ayben Gayrimenkul firmasının standını ziyaret ederek, etkinlik çerçevesinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında sorumlulardan bilgi aldı.

Gayrimenkul sektörünün her geçen gün gelişen ve büyüyen bir sektör olduğunu belirten Oda Başkanı Hakan Akçam, "Tüm sektörlerde olduğu gibi gayrimenkul mesleğinde de bir dönüşüm yaşanmakta. Bu tür etkinliklerde yer almayı, gayrimenkul sektörümüzün gelişimine katkı sağlamak, sektörel çözümler üretmek, mesleğimizin değerini korumak açısından oldukça önemli ve faydalı görüyorum. İşini layıkıyla yapan Odamız üyelerinin bu tür etkinliklere katılarak gayrimenkul üzerine kamuoyuna bilgilendirmede bulunması, geleceğin mesleği gayrimenkul danışmanlığı üzerine tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirmeleri, temsil ettikleri sektörümüzde yaşanan değişim ve dönüşüme dikkat çekilmesi anlamında çok doğru adımlardır. Bu anlamda sektörümüze sağladıkları katkılardan dolayı Odamız üyesi ve aynı zamanda Odamız YKÜ Century 21 Ayben Gayrimenkul'un yöneticisi Müjde Funda Özgül'ü ve ekibini tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

21 NEDEN VAR

Mastertürk Grubu Franchise Geliştirme ve Saha Koordinatörü Aynur Tüzün'ün de hazır bulunduğu TEDxAnkara etkinliğine katılarak hem sektörün gelişimine katkı sunmak,  hem de kurumsal başarıyı artırmak istediklerini belirten Century 21 Ayben Gayrimenkul'un yöneticisi Müjde Funda Özgül, "Century 21 Ayben Gayrimenkul olarak hedefimiz; yeni insanlarla tanışmak, kendimizi tanıtmak, sektörümüze ilişkin bilgiler paylaşmak ve de geleceğin gayrimenkul danışmanlarına ulaşabilmek. Standımızda;  'Geleceğinizi Değiştirin, Gayrimenkul Danışmanı Olun' sloganıyla sektörde başarılı olmak isteyen gençlerimize, gayrimenkul danışmanlarının bizimle çalışmaları gerektiğinin 21 nedenini anlatıyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.