Gastronomi Fuarı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2021 - 07:22, Güncelleme: 20.06.2021 - 07:22
 

Gastronomi Fuarı

Koronavirüs salgını yüzünden büyük sıkıntı yaşayan yeme/içme sektörü, gastronomi şehirlerinin buluşması ile eski günlerine dönme hazırlığına girdi. İstanbul’da Fuar İstanbul Kongre Merkezi Açık Alanı- ICC, Gastronomi Turizmi Fuarı ve Konferansına ev sahipliği yapacak. Fuarın büyük ilgi görmesi ve renkli görüntülere sahne olması bekleniyor. Bol ‘7’li slogan Fuar, gastronomi endüstrisinin paydaşlarından oluşan katılımcı ve ziyaretçilerini “7 Şehir, 7 Bölge, 7 Ülke” sloganıyla ağırlayacak. Önemli isimler Geniş bir katılımın gerçekleşmesi beklenen, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’un da katılarak konuşma yapacağı Fuarda, Dünya Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı Eric Wolf ve Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü de hazır bulunacak.

Koronavirüs salgını yüzünden büyük sıkıntı yaşayan yeme/içme sektörü, gastronomi şehirlerinin buluşması ile eski günlerine dönme hazırlığına girdi.

İstanbul’da Fuar

İstanbul Kongre Merkezi Açık Alanı- ICC, Gastronomi Turizmi Fuarı ve Konferansına ev sahipliği yapacak.

Fuarın büyük ilgi görmesi ve renkli görüntülere sahne olması bekleniyor.

Bol ‘7’li slogan

Fuar, gastronomi endüstrisinin paydaşlarından oluşan katılımcı ve ziyaretçilerini “7 Şehir, 7 Bölge, 7 Ülke” sloganıyla ağırlayacak.

Önemli isimler

Geniş bir katılımın gerçekleşmesi beklenen, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’un da katılarak konuşma yapacağı Fuarda, Dünya Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı Eric Wolf ve Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü de hazır bulunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.