Funda Tümer'in 33. Sanat Projesi Olan ''İmgesel'' Sergisi Açıldı

Kültür-Sanat 03.06.2024 - 10:46, Güncelleme: 03.06.2024 - 10:46
 

Funda Tümer'in 33. Sanat Projesi Olan ''İmgesel'' Sergisi Açıldı

Sema KUMRULU / Fine Art Sanat Birliği tarafından düzenlenen ''İMGESEL'' sergisi 1 Haziran 2024 tarihinde görkemli bir açılış ile sanatseverlerle buluştu.
   Küratörlüğünü Fine Art Sanat Birliği kurucusu Yapımcı-Yönetmen ve Ressam Funda Tümer'in gerçekleştirdiği sergide; Banu Davun, Demet Çavuşgil, Ersoy Yılmaz, Funda Tümer, Gülnur Günakan, Hatice Dinç, Nuran Özşen, Nurgül Baş Kılıç, Seray Akın, Tacettin Hazar, Yıldız Gönen ve Yasemin Bider eserleriyle yer aldı.     Yedi aylık çalışma sürecinde tamamlanan sergide; resim, seramik ve tekstil tasarım kategorilerinde 45 eser sergileniyor. Serginin başyapıtı ise Yasemin Bider imzalı ''Denizin Kadınları'' tablosu oldu.     Serginin açılışını Funda Tümer ve uluslararası sinema sektörünün yapımcılarından Immanuel Moradiyan birlikte yaptı. Sanatçılara teşekkür belgelerini ise Immanuel Moradiyan takdim etti.    Cengiz Saçak'ın kurucusu olduğu Akdora Art Gallery ev sahipliğinde gerçekleşen sergi 12 Haziran 2024 tarihine kadar izlenebilir.     Her zaman sanat adına güzel projelere imza atan Funda Tümer ve dev sanatçı kadrosunu kutluyorum.
Sema KUMRULU / Fine Art Sanat Birliği tarafından düzenlenen ''İMGESEL'' sergisi 1 Haziran 2024 tarihinde görkemli bir açılış ile sanatseverlerle buluştu.

   Küratörlüğünü Fine Art Sanat Birliği kurucusu Yapımcı-Yönetmen ve Ressam Funda Tümer'in gerçekleştirdiği sergide; Banu Davun, Demet Çavuşgil, Ersoy Yılmaz, Funda Tümer, Gülnur Günakan, Hatice Dinç, Nuran Özşen, Nurgül Baş Kılıç, Seray Akın, Tacettin Hazar, Yıldız Gönen ve Yasemin Bider eserleriyle yer aldı.

    Yedi aylık çalışma sürecinde tamamlanan sergide; resim, seramik ve tekstil tasarım kategorilerinde 45 eser sergileniyor. Serginin başyapıtı ise Yasemin Bider imzalı ''Denizin Kadınları'' tablosu oldu.

    Serginin açılışını Funda Tümer ve uluslararası sinema sektörünün yapımcılarından Immanuel Moradiyan birlikte yaptı. Sanatçılara teşekkür belgelerini ise Immanuel Moradiyan takdim etti.

   Cengiz Saçak'ın kurucusu olduğu Akdora Art Gallery ev sahipliğinde gerçekleşen sergi 12 Haziran 2024 tarihine kadar izlenebilir.

    Her zaman sanat adına güzel projelere imza atan Funda Tümer ve dev sanatçı kadrosunu kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.