FUAT OKTAY SİNCAN’DA STK’LARLA BULUŞTU

14.04.2023 - 15:05, Güncelleme: 14.04.2023 - 15:05
 

FUAT OKTAY SİNCAN’DA STK’LARLA BULUŞTU

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sincan’da Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. Sincan’a yerli ve milli otomobil Togg'u kullanarak gelen Fuat Oktay, toplantı öncesi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun ile birlikte Sincan esnafını ziyaret etti.
Sincan Lale Konferans Salonu’nda Sivil Toplum Kuruluşları Buluşmasında STK temsilcileri ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, seçim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, toplantı öncesi esnafı ziyaret eden Fuat Oktay’a “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay’ı Sincan’ımızda ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Sanki sokak siyasetinin her an içindeymişçesine insanlardaki karşılığı inanılmaz, hemen bir muhabbet oluştu. Bağrına bastı Sincan, çok güzel bir karşılama, çok güzel bir muhabbet vardı. Türkiye Yüzyılı’nda Başkentimiz için birlikte ve emin adımlarla yürüyoruz.” diyerek teşekkür etti.   FUAT OKTAY: ANKARA’NIN BAŞARISINDA EN BÜYÜK PAYLARDAN BİRİ SİNCAN’IN   Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremleri hatırlatan Fuat Oktay, konuşmasında Sincan başta olmak üzere Ankara'nın, hemen her ilçesinde faaliyet gösteren STK'lerin, derneklerin, odaların, gönüllü kuruluşların ve teşkilatların, belediyeler ve kaymakamlıklar ile koordinasyon halinde bölge için seferber olduğunu söyledi. Oktay “Altın gibi parlayan sanayisiyle, savunma sanayimizden teknoloji altyapımıza kadar birçok şehre parmak ısırtan bir başarıya sahip Ankara. Sincan da bu başarıdan en büyük payı alanlardan birisi, organize sanayi bölgelerinin çoğunluğunu kendi sınırları içerisinde barındıran bir ilçemiz olarak. Ankara, şu anda 200'e yakın ülkeye ihracat yapabilme kapasitesine sahip bir şehir. Kolay bir şey değil bu. Türkiye'nin en fazla ihracat yapan şehirleri listesinde ilk 5'te yer alıyor. İlk 5'te olmak başkent Ankara için yeterli değildir. Güzeldir ama yeterli değildir. Şehir hastaneleri, üniversiteleri, teknoparkları, organize sanayi bölgeleri ve savunma sanayisine katkıları ile Ankara, bugün yepyeni bir kimliğe büründü. Termal sağlık turizmindeki, fuar ve kongre turizmindeki potansiyelini harekete geçirdi ve çok büyük mesafeler katetti” dedi. 14 Mayıs'ın "bir tamam mı, devam mı", "teslimiyet mi, direniş mi", "istiklal mi, izmihlal mi" seçimi olduğunu ifaden eden Oktay, 14 Mayıs'ın sıradan bir seçim olmadığını, gerçekten Türkiye'nin bekasıyla ilgili bir seçim olduğunu söyledi. Oktay, Türk milletinin de bu şuurla sandığa gitmesi, oy pusulasını eline aldığında bu şuurla oy kullanması gerektiğini belirterek, 15 Mayıs'ta Türkiye'nin, hedeflerine koşmayı seçeceğine ve Türkiye Yüzyılı'nın inşası için mührü basacağına inandığını kaydetti.   TOGG BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun ile birlikte Sincan esnafına ziyaretlerde bulunan Fuat Oktay, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Fuat Oktay Sincan’a makam aracı olarak kullandığı yerli ve milli aracımız TOGG ile geldi. Vatandaş TOGG’a da yoğun ilgi göstererek fotoğraf sırasına girdi.  
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sincan’da Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. Sincan’a yerli ve milli otomobil Togg'u kullanarak gelen Fuat Oktay, toplantı öncesi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun ile birlikte Sincan esnafını ziyaret etti.

Sincan Lale Konferans Salonu’nda Sivil Toplum Kuruluşları Buluşmasında STK temsilcileri ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, seçim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, toplantı öncesi esnafı ziyaret eden Fuat Oktay’a “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay’ı Sincan’ımızda ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Sanki sokak siyasetinin her an içindeymişçesine insanlardaki karşılığı inanılmaz, hemen bir muhabbet oluştu. Bağrına bastı Sincan, çok güzel bir karşılama, çok güzel bir muhabbet vardı. Türkiye Yüzyılı’nda Başkentimiz için birlikte ve emin adımlarla yürüyoruz.” diyerek teşekkür etti.

 

FUAT OKTAY: ANKARA’NIN BAŞARISINDA EN BÜYÜK PAYLARDAN BİRİ SİNCAN’IN
 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremleri hatırlatan Fuat Oktay, konuşmasında Sincan başta olmak üzere Ankara'nın, hemen her ilçesinde faaliyet gösteren STK'lerin, derneklerin, odaların, gönüllü kuruluşların ve teşkilatların, belediyeler ve kaymakamlıklar ile koordinasyon halinde bölge için seferber olduğunu söyledi.

Oktay “Altın gibi parlayan sanayisiyle, savunma sanayimizden teknoloji altyapımıza kadar birçok şehre parmak ısırtan bir başarıya sahip Ankara. Sincan da bu başarıdan en büyük payı alanlardan birisi, organize sanayi bölgelerinin çoğunluğunu kendi sınırları içerisinde barındıran bir ilçemiz olarak. Ankara, şu anda 200'e yakın ülkeye ihracat yapabilme kapasitesine sahip bir şehir. Kolay bir şey değil bu. Türkiye'nin en fazla ihracat yapan şehirleri listesinde ilk 5'te yer alıyor. İlk 5'te olmak başkent Ankara için yeterli değildir. Güzeldir ama yeterli değildir. Şehir hastaneleri, üniversiteleri, teknoparkları, organize sanayi bölgeleri ve savunma sanayisine katkıları ile Ankara, bugün yepyeni bir kimliğe büründü. Termal sağlık turizmindeki, fuar ve kongre turizmindeki potansiyelini harekete geçirdi ve çok büyük mesafeler katetti” dedi.

14 Mayıs'ın "bir tamam mı, devam mı", "teslimiyet mi, direniş mi", "istiklal mi, izmihlal mi" seçimi olduğunu ifaden eden Oktay, 14 Mayıs'ın sıradan bir seçim olmadığını, gerçekten Türkiye'nin bekasıyla ilgili bir seçim olduğunu söyledi.

Oktay, Türk milletinin de bu şuurla sandığa gitmesi, oy pusulasını eline aldığında bu şuurla oy kullanması gerektiğini belirterek, 15 Mayıs'ta Türkiye'nin, hedeflerine koşmayı seçeceğine ve Türkiye Yüzyılı'nın inşası için mührü basacağına inandığını kaydetti.
 

TOGG BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun ile birlikte Sincan esnafına ziyaretlerde bulunan Fuat Oktay, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Fuat Oktay Sincan’a makam aracı olarak kullandığı yerli ve milli aracımız TOGG ile geldi. Vatandaş TOGG’a da yoğun ilgi göstererek fotoğraf sırasına girdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.