Fethi Yaşar'ın gurur projesi 100. Yıl Cumhuriyet Akademisi

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 10.03.2024 - 19:52, Güncelleme: 10.03.2024 - 19:52
 

Fethi Yaşar'ın gurur projesi 100. Yıl Cumhuriyet Akademisi

Fethi Yaşar, Atatürk'ün gösterdiği hedefleri kendine rehber edindiğini ve en büyük başarısının bu yoldan sapmamak olduğunu söyledi...
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın gençlerin ve çocukların çağın gereklerine uygun eğitim alması için hayata geçirdiği "100. Yıl Cumhuriyet Akademisi", Turgut Özal Mahallesi'nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katılımıyla açıldı. Başkan Yaşar, açılışta yaptığı konuşmada, Cumhuriyetin 100. yılı için Atatürk gençliğine yakışır bir eser bırakmanın hayali olduğunu ifade etti. Hayalini gerçekleştirmenin gururunu yaşadığını belirten Yaşar, Atatürk'ün gösterdiği hedefleri kendine rehber edindiğini ve en büyük başarısının bu yoldan sapmamak olduğunu dile getirdi. Cumhuriyet Akademisi'nin bu yolda önemli bir adım olduğunu vurgulayan Yaşar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, vatan için canlarını feda eden tüm şehit ve gazilere minnetini göstermekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Akademi hakkında bilgi veren Başkan Yaşar, gençlere seslenerek onlara sıra sizde dedi. Gençleri vazgeçmemeye, pes etmemeye, safları sıklaştırmaya çağıran Yaşar, bu tesisin gençlere emanet olduğunu belirtti. Kitaplar, türküler, marşlar ve bayraklarla gençlerin karanlığın üzerine yürüyeceklerini ifade etti. Açılışta konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise önümüzdeki beş yıl boyunca herkesin mutlu olması için çalışacaklarını belirtti. Yavaş, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın açtığı birçok tesisin yanında bu anlamlı tesisin de Ankara'ya ve Yenimahalle'ye hayırlı olmasını diledi. Açılış etkinliğinde binlerce vatandaşın yanı sıra Yaşar Ailesi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, CHP Ankara Milletvekilleri Tekin Bingöl ve Aylin Yaman, CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır, CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Yenimahalle Belediyesi bürokratları, STK temsilcileri ve muhtarlar da yer aldı. Konuşmaların ardından protokol, coşkulu kalabalıkla birlikte açılış kurdelesini kesti.
Fethi Yaşar, Atatürk'ün gösterdiği hedefleri kendine rehber edindiğini ve en büyük başarısının bu yoldan sapmamak olduğunu söyledi...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın gençlerin ve çocukların çağın gereklerine uygun eğitim alması için hayata geçirdiği "100. Yıl Cumhuriyet Akademisi", Turgut Özal Mahallesi'nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katılımıyla açıldı.

Başkan Yaşar, açılışta yaptığı konuşmada, Cumhuriyetin 100. yılı için Atatürk gençliğine yakışır bir eser bırakmanın hayali olduğunu ifade etti. Hayalini gerçekleştirmenin gururunu yaşadığını belirten Yaşar, Atatürk'ün gösterdiği hedefleri kendine rehber edindiğini ve en büyük başarısının bu yoldan sapmamak olduğunu dile getirdi. Cumhuriyet Akademisi'nin bu yolda önemli bir adım olduğunu vurgulayan Yaşar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, vatan için canlarını feda eden tüm şehit ve gazilere minnetini göstermekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Akademi hakkında bilgi veren Başkan Yaşar, gençlere seslenerek onlara sıra sizde dedi. Gençleri vazgeçmemeye, pes etmemeye, safları sıklaştırmaya çağıran Yaşar, bu tesisin gençlere emanet olduğunu belirtti. Kitaplar, türküler, marşlar ve bayraklarla gençlerin karanlığın üzerine yürüyeceklerini ifade etti.

Açılışta konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise önümüzdeki beş yıl boyunca herkesin mutlu olması için çalışacaklarını belirtti. Yavaş, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın açtığı birçok tesisin yanında bu anlamlı tesisin de Ankara'ya ve Yenimahalle'ye hayırlı olmasını diledi.

Açılış etkinliğinde binlerce vatandaşın yanı sıra Yaşar Ailesi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, CHP Ankara Milletvekilleri Tekin Bingöl ve Aylin Yaman, CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır, CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Yenimahalle Belediyesi bürokratları, STK temsilcileri ve muhtarlar da yer aldı. Konuşmaların ardından protokol, coşkulu kalabalıkla birlikte açılış kurdelesini kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.