Fethi Yaşar'dan Ankara Toptancı Hali'ne ziyaret

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 03.03.2024 - 12:55, Güncelleme: 03.03.2024 - 12:55
 

Fethi Yaşar'dan Ankara Toptancı Hali'ne ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, sabahın erken saatlerinde Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ile birlikte Ankara'nın sebze ve meyve girişini sağlayan Toptancı Hali'ni ziyaret etti ve hal esnafına hayırlı işler diledi.
Fethi Yaşar, Ankara Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ASEMKOM) Başkanı Ceyhan Gündüz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kahvaltı yaparak hal esnafının sorunlarını dinledi. Başkan Yaşar, Türkiye'nin tarım ülkesi olmasına rağmen yaşanan sorunların üzücü olduğunu belirterek, üreticinin, halcinin ve tüketicinin mutsuz olduğunu ifade etti. Sebze-meyve fiyatlarındaki yükselişin önüne geçmek için Hal Yasası'nda değişiklik yapılması gerektiğini vurgulayan Yaşar, yeni düzenlemenin tüm paydaşları mağdur etmemesi gerektiğini söyledi. Halde dükkanları tek tek dolaşarak esnafı ziyaret eden Yaşar, toptancı hallerinin üretici ve tüketici için önemli olduğunu belirterek, yaşanan sıkıntıları yakından bildiğini ve ortak akıl ile bu sorunların çözülebileceğini ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin içinde bulunduğu zorlu sürece de değinen Başkan Yaşar, umutsuzluğa gerek olmadığını ve birlik içinde, demokratik bir ortamda seçime gidileceğini vurgulayarak, ülkenin aydınlık yarınları için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, sabahın erken saatlerinde Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ile birlikte Ankara'nın sebze ve meyve girişini sağlayan Toptancı Hali'ni ziyaret etti ve hal esnafına hayırlı işler diledi.

Fethi Yaşar, Ankara Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ASEMKOM) Başkanı Ceyhan Gündüz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kahvaltı yaparak hal esnafının sorunlarını dinledi.

Başkan Yaşar, Türkiye'nin tarım ülkesi olmasına rağmen yaşanan sorunların üzücü olduğunu belirterek, üreticinin, halcinin ve tüketicinin mutsuz olduğunu ifade etti. Sebze-meyve fiyatlarındaki yükselişin önüne geçmek için Hal Yasası'nda değişiklik yapılması gerektiğini vurgulayan Yaşar, yeni düzenlemenin tüm paydaşları mağdur etmemesi gerektiğini söyledi.

Halde dükkanları tek tek dolaşarak esnafı ziyaret eden Yaşar, toptancı hallerinin üretici ve tüketici için önemli olduğunu belirterek, yaşanan sıkıntıları yakından bildiğini ve ortak akıl ile bu sorunların çözülebileceğini ifade etti.

Ayrıca, Türkiye'nin içinde bulunduğu zorlu sürece de değinen Başkan Yaşar, umutsuzluğa gerek olmadığını ve birlik içinde, demokratik bir ortamda seçime gidileceğini vurgulayarak, ülkenin aydınlık yarınları için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.