Fethi Yaşar: Yenimahalle'de yapacak çok işimiz var

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 05.02.2024 - 11:26, Güncelleme: 05.02.2024 - 11:26
 

Fethi Yaşar: Yenimahalle'de yapacak çok işimiz var

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepeli kadınlarla Barıştepe Mahallesi Yenimahalle Evi'nde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.
2009 yılından bu güne kadar yapılan yatırımlara değinen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçenin her mahallesine eşit hizmet götürdüklerini belirtti. Şentepe'nin alt yapıdan üst yapıya, eğitimden spora kadar birçok eksikle başladıkları göreve geldiklerinde, gerçekleştirdikleri yatırımlar ve hizmetlerle bambaşka bir Şentepe inşa ettiklerini ifade etti. YENİMAHALLE'DE HER YURTTAŞ EŞİTTİR Yenimahalle'de her yurttaşı eşit gördüklerini vurgulayan Fethi Yaşar, Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle'yi daha yaşanabilir ve gelişmiş bir konuma getirmek amacıyla yola çıktıklarını belirtti. Yaşar, 15 yılda alt yapı, kültür, sanat, eğitim, spor gibi farklı alanlarda gerçekleştirdikleri projeler ve hizmetlerle ilçeyi gelişmişlik sıralamasında 180'inci sıradan 5'inci sıraya taşımanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Daha yapacakları çok işleri olduğunu ifade eden Yaşar, Yenimahalle'yi birinci sıraya taşımak için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan  Fethi Yaşar, yatırımlarda ilk sırayı her zaman çocuklar ve kadınlara verdiklerini vurgulayarak, ilçeye hobi ve meslek edindirme kursları, Yenimahalle Evleri ve çocukların iyi eğitim alması amacıyla Destek Eğitim Merkezleri konumlandırdıklarını dile getirdi. Her yıl 5 bine yakın çocuğun ücretsiz olarak eğitim aldığı bu merkezlerde, öğrencilerin yüzde 65'inin Türkiye'nin en başarılı üniversitelerine girmeye hak kazandığını belirten Yaşar, çocukların çağdaş ve kaliteli eğitim alması için çalışmalarının devam edeceğini söyledi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepeli kadınlarla Barıştepe Mahallesi Yenimahalle Evi'nde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

2009 yılından bu güne kadar yapılan yatırımlara değinen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçenin her mahallesine eşit hizmet götürdüklerini belirtti. Şentepe'nin alt yapıdan üst yapıya, eğitimden spora kadar birçok eksikle başladıkları göreve geldiklerinde, gerçekleştirdikleri yatırımlar ve hizmetlerle bambaşka bir Şentepe inşa ettiklerini ifade etti.

YENİMAHALLE'DE HER YURTTAŞ EŞİTTİR

Yenimahalle'de her yurttaşı eşit gördüklerini vurgulayan Fethi Yaşar, Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle'yi daha yaşanabilir ve gelişmiş bir konuma getirmek amacıyla yola çıktıklarını belirtti. Yaşar, 15 yılda alt yapı, kültür, sanat, eğitim, spor gibi farklı alanlarda gerçekleştirdikleri projeler ve hizmetlerle ilçeyi gelişmişlik sıralamasında 180'inci sıradan 5'inci sıraya taşımanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Daha yapacakları çok işleri olduğunu ifade eden Yaşar, Yenimahalle'yi birinci sıraya taşımak için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Başkan  Fethi Yaşar, yatırımlarda ilk sırayı her zaman çocuklar ve kadınlara verdiklerini vurgulayarak, ilçeye hobi ve meslek edindirme kursları, Yenimahalle Evleri ve çocukların iyi eğitim alması amacıyla Destek Eğitim Merkezleri konumlandırdıklarını dile getirdi. Her yıl 5 bine yakın çocuğun ücretsiz olarak eğitim aldığı bu merkezlerde, öğrencilerin yüzde 65'inin Türkiye'nin en başarılı üniversitelerine girmeye hak kazandığını belirten Yaşar, çocukların çağdaş ve kaliteli eğitim alması için çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.