Fethi Yaşar: Yenimahalle'de barış ve kardeşlik var

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 27.02.2024 - 10:59, Güncelleme: 27.02.2024 - 10:59
 

Fethi Yaşar: Yenimahalle'de barış ve kardeşlik var

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi (AŞTİ) ziyaretinde bulunarak çalışanlarla ve yolcularla sohbet etti...
AŞTİ'de faaliyet gösteren seyahat acentalarını ziyaret ederek çalışanlarla selamlaşan ve yolculara hayırlı yolculuklar dileyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ankara Otobüsçüler ve Acenteler Dernek Başkanı Hacı Barış ve yönetimiyle sohbet eden Başkan Yaşar, sektörde karşılaşılan sorunları dinledi. Yaşar, "Türkiye her türlü sıkıntıyı aşabilecek kapasitede ve büyük bir devlet. Yeter ki kendi parasını harcarmış gibi özen gösteren yöneticiler olsun" şeklinde konuştu. Yenimahalle'de her yurttaşın eşit şekilde hizmet aldığını vurgulayan Yaşar, ilçede birçok alanda hizmet binası inşa ettiklerini ve her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirtti. Yenimahalle'nin gelişmişlik sıralamasında 300'üncü sıradan 5'inci sıraya yükseldiğini ifade eden Yaşar, bunu devletin ve yerel yönetimlerin bütçesini özenle kullanmalarına bağladı. Yaşar, "Yenimahalle'de kin ve nefret yerine huzur, barış ve kardeşlik var. Bu sevgi ortamını korumak için çalışmaya devam edeceğiz" diye ekledi. Dernek Başkanı Hacı Barış, Başkan Yaşar'a teşekkür ederek çiçek takdim etti ve Yaşar'ın STK'lar ve hemşeri dernekleriyle uyum içinde çalıştığını vurguladı. Barış, ülkemizin değer katan böyle yöneticilere ihtiyacı olduğunu belirterek, başarılar diledi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi (AŞTİ) ziyaretinde bulunarak çalışanlarla ve yolcularla sohbet etti...

AŞTİ'de faaliyet gösteren seyahat acentalarını ziyaret ederek çalışanlarla selamlaşan ve yolculara hayırlı yolculuklar dileyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Ankara Otobüsçüler ve Acenteler Dernek Başkanı Hacı Barış ve yönetimiyle sohbet eden Başkan Yaşar, sektörde karşılaşılan sorunları dinledi. Yaşar, "Türkiye her türlü sıkıntıyı aşabilecek kapasitede ve büyük bir devlet. Yeter ki kendi parasını harcarmış gibi özen gösteren yöneticiler olsun" şeklinde konuştu.

Yenimahalle'de her yurttaşın eşit şekilde hizmet aldığını vurgulayan Yaşar, ilçede birçok alanda hizmet binası inşa ettiklerini ve her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirtti. Yenimahalle'nin gelişmişlik sıralamasında 300'üncü sıradan 5'inci sıraya yükseldiğini ifade eden Yaşar, bunu devletin ve yerel yönetimlerin bütçesini özenle kullanmalarına bağladı. Yaşar, "Yenimahalle'de kin ve nefret yerine huzur, barış ve kardeşlik var. Bu sevgi ortamını korumak için çalışmaya devam edeceğiz" diye ekledi.

Dernek Başkanı Hacı Barış, Başkan Yaşar'a teşekkür ederek çiçek takdim etti ve Yaşar'ın STK'lar ve hemşeri dernekleriyle uyum içinde çalıştığını vurguladı. Barış, ülkemizin değer katan böyle yöneticilere ihtiyacı olduğunu belirterek, başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.