Fethi Yaşar: Yenimahalle sevginin ilçesidir

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 14.03.2024 - 20:35, Güncelleme: 14.03.2024 - 20:35
 

Fethi Yaşar: Yenimahalle sevginin ilçesidir

Her yıl düzenlenen geleneksel mahalle iftarlarında binlerce ilçe sakinini bir araya getiren Yenimahalle Belediyesi, bu yılın ilk mahalle iftarını Demetevler Kapalı Pazar Yeri'nde gerçekleştirdi.
Yaklaşık 3 bin Demetevler sakini, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve eşi Azize Yaşar'ın yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla iftar programında bir araya geldi. Program, Hafız Esat Aydoğan'ın okuduğu Kur'an tilaveti ve dualar ile başladı. Başkan Yaşar, programda yaptığı konuşmada, "Ramazan Ayı'nın hoşgörü ve sevginin ayı olduğunu hatırlatmak, birlik ve beraberliğimizi daim kılmak adına her yıl binlerce vatandaşımızı aynı sofralarda buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Ayı, paylaşmanın ve hoşgörünün önemini vurgular. Bu ayda fakir ile zengin, güçlü ile güçsüz aynı sofrada buluşur, paylaşmanın huzurunu birlikte yaşar. Yenimahalle Belediyesi olarak 15 yıldır Ramazan'ın hoşgörüsünü de Muharrem'in acısını da vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden her yurttaşın inancına ve düşüncesine saygı duyuyoruz. Yenimahalle, barışın, sevginin, kardeşliğin ilçesidir ve hep böyle kalacaktır. Bu huzur ortamının bozulmaması ve sevginin egemen kılınması için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Her yıl düzenlenen geleneksel mahalle iftarlarında binlerce ilçe sakinini bir araya getiren Yenimahalle Belediyesi, bu yılın ilk mahalle iftarını Demetevler Kapalı Pazar Yeri'nde gerçekleştirdi.

Yaklaşık 3 bin Demetevler sakini, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve eşi Azize Yaşar'ın yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla iftar programında bir araya geldi.

Program, Hafız Esat Aydoğan'ın okuduğu Kur'an tilaveti ve dualar ile başladı. Başkan Yaşar, programda yaptığı konuşmada, "Ramazan Ayı'nın hoşgörü ve sevginin ayı olduğunu hatırlatmak, birlik ve beraberliğimizi daim kılmak adına her yıl binlerce vatandaşımızı aynı sofralarda buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Ayı, paylaşmanın ve hoşgörünün önemini vurgular. Bu ayda fakir ile zengin, güçlü ile güçsüz aynı sofrada buluşur, paylaşmanın huzurunu birlikte yaşar. Yenimahalle Belediyesi olarak 15 yıldır Ramazan'ın hoşgörüsünü de Muharrem'in acısını da vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden her yurttaşın inancına ve düşüncesine saygı duyuyoruz. Yenimahalle, barışın, sevginin, kardeşliğin ilçesidir ve hep böyle kalacaktır. Bu huzur ortamının bozulmaması ve sevginin egemen kılınması için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.