Fethi Yaşar, oyunu kullandı

14.05.2023 - 14:08, Güncelleme: 14.05.2023 - 14:08
 

Fethi Yaşar, oyunu kullandı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, eşi Azize Yaşar ile birlikte Türkiye’nin kaderini değiştirecek Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için sandık başına gitti.
Demetevler’de bulunan Şehit Hakan Ünver İmam Hatip Ortaokulu 1118 numaralı sandıkta oyunu kullanan Yaşar, seçimlerin ülkeye barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni etti. Herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Türkiye Başkan Yaşar, “Seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Herkes oyunu kullansın. Tüm vatandaşlarımızı vicdanının sesini dinleyerek, çocuklarını torunlarını düşünerek oy kullanmaya davet ediyorum. Seçilecek Cumhurbaşkanı ve milletvekillerinin de halka daha iyi hizmet ederek herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Türkiye’yi inşa etmesini diliyorum. Aynı zamanda bugün Anneler Günü, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, eşi Azize Yaşar ile birlikte Türkiye’nin kaderini değiştirecek Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için sandık başına gitti.

Demetevler’de bulunan Şehit Hakan Ünver İmam Hatip Ortaokulu 1118 numaralı sandıkta oyunu kullanan Yaşar, seçimlerin ülkeye barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni etti.

Herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Türkiye

Başkan Yaşar, “Seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Herkes oyunu kullansın. Tüm vatandaşlarımızı vicdanının sesini dinleyerek, çocuklarını torunlarını düşünerek oy kullanmaya davet ediyorum. Seçilecek Cumhurbaşkanı ve milletvekillerinin de halka daha iyi hizmet ederek herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Türkiye’yi inşa etmesini diliyorum. Aynı zamanda bugün Anneler Günü, tüm annelerimizin Anneler

Günü’nü kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.