Fethi Yaşar: Doğduğumuz toprakları unutmadan Ankara'ya sahip çıkacağız

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 23.01.2024 - 16:30, Güncelleme: 23.01.2024 - 16:30
 

Fethi Yaşar: Doğduğumuz toprakları unutmadan Ankara'ya sahip çıkacağız

Yenimahalle Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi, Yarenler ve Seymenler buluşması ile önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam etti...
Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde Sandıklılar Yardımlaşma, Dayanışma, Araştırma, Tanıtma ve Kalkındırma Vakfı (SAN-VAK) tarafından organize edilen Yarenler ve Seymenler buluşması, Yenimahallelileri bir araya getirdi. Geceye, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın ev sahipliğinde birçok önemli isim katıldı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, hemşerilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eski oyunlar, sohbet ve muhabbetle büyüdüklerini ifade etti. Başkan Yaşar, gece boyunca Sandıklı'nın, Çankırı'nın, Simav'ın kültürlerini, oyunlarını ve geleneklerini izleyerek çocukluk günlerine dönüldüğünü belirtti. FETHİ YAŞAR: KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN... Başkan Yaşar, konuşmasında, Türkiye'nin her köşesinin güzelliklere sahip olduğunu ve bu güzellikleri korumak adına birlik içinde olunması gerektiğini vurgulayarak, "Kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, düşüncesi, dini, dili, ırkı ne olursa olsun eşit görmeliyiz. Doğduğumuz toprakları da unutmayacağız, Ankara'mıza da sahip çıkacağız." dedi. Gece, Sanvak Yönetim Kurulu Üyesi ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Hakan Arslantürk'ün Yarenler ve Seymenler konusunda bilgi vermesinin ardından, sahnelenen orta oyunlarıyla katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Gecenin sonunda düzenlenen ödül töreniyle emeği geçenlere plaket verilerek teşekkür edildi.
Yenimahalle Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi, Yarenler ve Seymenler buluşması ile önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam etti...

Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde Sandıklılar Yardımlaşma, Dayanışma, Araştırma, Tanıtma ve Kalkındırma Vakfı (SAN-VAK) tarafından organize edilen Yarenler ve Seymenler buluşması, Yenimahallelileri bir araya getirdi. Geceye, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın ev sahipliğinde birçok önemli isim katıldı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, hemşerilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eski oyunlar, sohbet ve muhabbetle büyüdüklerini ifade etti. Başkan Yaşar, gece boyunca Sandıklı'nın, Çankırı'nın, Simav'ın kültürlerini, oyunlarını ve geleneklerini izleyerek çocukluk günlerine dönüldüğünü belirtti.

FETHİ YAŞAR: KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN...

Başkan Yaşar, konuşmasında, Türkiye'nin her köşesinin güzelliklere sahip olduğunu ve bu güzellikleri korumak adına birlik içinde olunması gerektiğini vurgulayarak, "Kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, düşüncesi, dini, dili, ırkı ne olursa olsun eşit görmeliyiz. Doğduğumuz toprakları da unutmayacağız, Ankara'mıza da sahip çıkacağız." dedi.

Gece, Sanvak Yönetim Kurulu Üyesi ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Hakan Arslantürk'ün Yarenler ve Seymenler konusunda bilgi vermesinin ardından, sahnelenen orta oyunlarıyla katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Gecenin sonunda düzenlenen ödül töreniyle emeği geçenlere plaket verilerek teşekkür edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.