Fethi Yaşar: Cemevi yapan ilk belediye başkanıyım

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 12.02.2024 - 13:32, Güncelleme: 12.02.2024 - 13:32
 

Fethi Yaşar: Cemevi yapan ilk belediye başkanıyım

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Batıkent Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.
Açılışa CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay, CHP Ankara Milletvekilleri Aylin Yaman, Umut Akdoğan, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşlar, Türk bayraklarıyla Başkan Yaşar ve Başkan Yavaş'ı karşıladı. Başkan Yaşar, "Göreve geldiğim günden bu yana Yenimahalle için verdiğim sözleri fazlasıyla yerine getirdim. Batıkent'i otel konumundan çıkaracağımı, sosyal yaşamı getireceğimi söylemiştim. Anneler ve babalar artık çocuklarını eğlenmek için Batıkent dışına çıkarmak zorunda kalmayacaklar. Bugün bu sözü yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyorum. Batıkentliler, en iyisine layıktır. Yaptığımız hizmetlerle Yenimahalle'nin gelişmişlik sıralamasını 180'inci sıradan 5'inci sıraya yükselttik. Yaptıklarımız var, yapacaklarımız var. Bütün yatırımları sizlere fayda sağlayan projelere imza atarak gerçekleştirdik. Kültür ve sanata büyük önem verdik." şeklinde konuştu. Başkan Yaşar, her mahalleye eşit hizmet götürdüklerinin altını çizerek, "Türkiye'de ilk defa yetki alanında olmamasına rağmen Cemevi yapan bir belediye başkanıyım. İlçemizde yaşayan vatandaşların dinine, ırkına, mezhebine bakmadan her inanca saygı duyarak eşit hizmet götürüyoruz. Kimseyi ayırt etmeden, halkı kamplaştırmadan bir araya gelmeliyiz. Cami de bizim, Cemevi de bizim. Batıkent'te geçtiğimiz aylarda inşaat çalışmalarını başlattığımız Pir Sultan Abdal Cemevi'ni 17 Şubat'ta hep birlikte açacağız ve kardeşliği, barışı pekiştireceğiz." dedi. Başkan Yavaş ise insana dokunan projeler hayata geçirdiklerini vurgulayarak, "Projelerimizin hepsinde insan var. Emeklilere destek oluyoruz, doğal gaz sağlıyoruz. Biz hizmet yapmaya geldik, sizlerin parasıyla sizlere hizmet ediyoruz. Her şeyimiz şeffaf." şeklinde konuştu.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Batıkent Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay, CHP Ankara Milletvekilleri Aylin Yaman, Umut Akdoğan, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşlar, Türk bayraklarıyla Başkan Yaşar ve Başkan Yavaş'ı karşıladı.

Başkan Yaşar, "Göreve geldiğim günden bu yana Yenimahalle için verdiğim sözleri fazlasıyla yerine getirdim. Batıkent'i otel konumundan çıkaracağımı, sosyal yaşamı getireceğimi söylemiştim. Anneler ve babalar artık çocuklarını eğlenmek için Batıkent dışına çıkarmak zorunda kalmayacaklar. Bugün bu sözü yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyorum. Batıkentliler, en iyisine layıktır. Yaptığımız hizmetlerle Yenimahalle'nin gelişmişlik sıralamasını 180'inci sıradan 5'inci sıraya yükselttik. Yaptıklarımız var, yapacaklarımız var. Bütün yatırımları sizlere fayda sağlayan projelere imza atarak gerçekleştirdik. Kültür ve sanata büyük önem verdik." şeklinde konuştu.

Başkan Yaşar, her mahalleye eşit hizmet götürdüklerinin altını çizerek, "Türkiye'de ilk defa yetki alanında olmamasına rağmen Cemevi yapan bir belediye başkanıyım. İlçemizde yaşayan vatandaşların dinine, ırkına, mezhebine bakmadan her inanca saygı duyarak eşit hizmet götürüyoruz. Kimseyi ayırt etmeden, halkı kamplaştırmadan bir araya gelmeliyiz. Cami de bizim, Cemevi de bizim. Batıkent'te geçtiğimiz aylarda inşaat çalışmalarını başlattığımız Pir Sultan Abdal Cemevi'ni 17 Şubat'ta hep birlikte açacağız ve kardeşliği, barışı pekiştireceğiz." dedi.

Başkan Yavaş ise insana dokunan projeler hayata geçirdiklerini vurgulayarak, "Projelerimizin hepsinde insan var. Emeklilere destek oluyoruz, doğal gaz sağlıyoruz. Biz hizmet yapmaya geldik, sizlerin parasıyla sizlere hizmet ediyoruz. Her şeyimiz şeffaf." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.