Fethi Yaşar: Bu da size Fethi Yaşar sözü

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 04.03.2024 - 20:02, Güncelleme: 04.03.2024 - 20:02
 

Fethi Yaşar: Bu da size Fethi Yaşar sözü

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Hurdacılar Sitesi’nde yapımı tamamlanan 100. Yıl Cumhuriyet Zabıta Karakol Amirliği’nin açılışını yaptı.
Açılış törenine Başkan Mansur Yavaş ve Fethi Yaşar’ın yanı sıra; CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, CHP Bala Belediye Başkan Adayı İsa Kaplan, Ankara Hurdacılar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Çinkaya, Yakacık mahalle muhtarı İsmail Hakkı Tozkoparan ve Hurdacılar Sitesi esnafı katıldı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Bu bölge bizim gelişme alanımız. İnşallah önümüzdeki dönemde büyükşehir belediyemizle birlikte çok güzel yatırımlar yapacağız. Göreve geldiğimiz günden bu yana eşit hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Önümüzdeki dönem pazar yerini kapatıp orayı bir sosyal tesis alanı haline getireceğiz. Tesisimizden de elektrik üreteceğiz. Okul öncesi eğitim çok önemli. Yakacık’a mutlaka en kısa zamanda bir kreş yapacağız. Yakacık Mesire alanı yanındaki arsamıza da hem çocuklarımız ve gençlerimiz için havuz ve spor tesisi yapacağız. Ben bugüne kadar tutamayacağım hiçbir sözü vermedim. Verdiğim sözleri de fazlasıyla yerine getirdim. Bu da size Fethi Yaşar sözü” dedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da 27 Mart’ta itfaiye binasının yapımı için ihalenin yapılacağını söyleyerek zabıta karakolunun da hayırlı olmasını diledi. Hurdacılar Esnaf Odası ve Sanayi Sitesi Başkanı İrfan Çinkaya ise “Bölgemizde zabıta noktası büyük bir eksiklikti. Yeni karakolumuz sayesinde bölgemizde 24 saat hizmet verilecek. Açılmasına vesile olan başta Yenimahalle Belediye Başkanımız Fethi Yaşar olmak üzere emeği geçen herkese site esnafımız adına teşekkür ediyorum. Bir diğer talebimiz de itfaiye yeri idi. Mansur Başkanımıza da yakın zamanda yapılacak itfaiye birimi için teşekkür ediyoruz” dedi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Hurdacılar Sitesi’nde yapımı tamamlanan 100. Yıl Cumhuriyet Zabıta Karakol Amirliği’nin açılışını yaptı.

Açılış törenine Başkan Mansur Yavaş ve Fethi Yaşar’ın yanı sıra; CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, CHP Bala Belediye Başkan Adayı İsa Kaplan, Ankara Hurdacılar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Çinkaya, Yakacık mahalle muhtarı İsmail Hakkı Tozkoparan ve Hurdacılar Sitesi esnafı katıldı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Bu bölge bizim gelişme alanımız. İnşallah önümüzdeki dönemde büyükşehir belediyemizle birlikte çok güzel yatırımlar yapacağız. Göreve geldiğimiz günden bu yana eşit hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Önümüzdeki dönem pazar yerini kapatıp orayı bir sosyal tesis alanı haline getireceğiz. Tesisimizden de elektrik üreteceğiz. Okul öncesi eğitim çok önemli. Yakacık’a mutlaka en kısa zamanda bir kreş yapacağız. Yakacık Mesire alanı yanındaki arsamıza da hem çocuklarımız ve gençlerimiz için havuz ve spor tesisi yapacağız. Ben bugüne kadar tutamayacağım hiçbir sözü vermedim. Verdiğim sözleri de fazlasıyla yerine getirdim. Bu da size Fethi Yaşar sözü” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da 27 Mart’ta itfaiye binasının yapımı için ihalenin yapılacağını söyleyerek zabıta karakolunun da hayırlı olmasını diledi.

Hurdacılar Esnaf Odası ve Sanayi Sitesi Başkanı İrfan Çinkaya ise “Bölgemizde zabıta noktası büyük bir eksiklikti. Yeni karakolumuz sayesinde bölgemizde 24 saat hizmet verilecek. Açılmasına vesile olan başta Yenimahalle Belediye Başkanımız Fethi Yaşar olmak üzere emeği geçen herkese site esnafımız adına teşekkür ediyorum. Bir diğer talebimiz de itfaiye yeri idi. Mansur Başkanımıza da yakın zamanda yapılacak itfaiye birimi için teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.