Fethi Yaşar: Bu cami Barıştepe'ye çok yakıştı

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 11.03.2024 - 14:23, Güncelleme: 11.03.2024 - 14:23
 

Fethi Yaşar: Bu cami Barıştepe'ye çok yakıştı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe Barıştepe'de inşası tamamlanan Yıldırım Beyazıt Cami'nin açılışını gerçekleştirdi.
Ramazan Ayı'nın tüm İslam aleminde birlik, barış ve huzur getirmesi dileğiyle Şentepelilere seslenen Başkan Fethi Yaşar, "Bu cami Barıştepe'ye çok yakıştı. Yüce Allah, insanların en hayırlısı, insanlara faydalı olanıdır diyor. İlçemizde 400'e yakın camimiz bulunuyor ve Yenimahalle Belediyesi olarak her talebe anında cevap veriyor, ne ihtiyaç varsa karşılıyoruz. Bu camiye katkı sağlayan ve emek veren herkesten Allah razı olsun" şeklinde konuştu. Yıldırım Beyazıt Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Suat Çiçek ise konuşmasında, "3 yıl önce Fethi Başkanıma burada böyle bir eser yapılabilir bir alan olduğunu söylediğimde, başkanım her şeyini resmi yap ben arkandayım demişti. O günden beri, ben o kapıdan hiçbir gün boş dönmedim. Hepinizden Allah razı olsun" ifadelerini kullandı. Barıştepe Mahalle Muhtarı Kaya Şahin ise mahalle sakinleri adına, cami başta olmak üzere yüzme havuzu, sağlık ocağı, Yenimahalle Evi, 8 adet park ve yapımı devam eden kreş gibi projeler için Başkan Yaşar ve ekibine teşekkür etti. Açılışa; Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Erhan Aras, Hüseyin Boran, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, cami cemaati ve mahalle sakinleri katıldı. Açılış sonrasında ise ilçe sakinlerine Yenimahalle Belediyesi tarafından lokma tatlısı ikram edildi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe Barıştepe'de inşası tamamlanan Yıldırım Beyazıt Cami'nin açılışını gerçekleştirdi.

Ramazan Ayı'nın tüm İslam aleminde birlik, barış ve huzur getirmesi dileğiyle Şentepelilere seslenen Başkan Fethi Yaşar, "Bu cami Barıştepe'ye çok yakıştı. Yüce Allah, insanların en hayırlısı, insanlara faydalı olanıdır diyor. İlçemizde 400'e yakın camimiz bulunuyor ve Yenimahalle Belediyesi olarak her talebe anında cevap veriyor, ne ihtiyaç varsa karşılıyoruz. Bu camiye katkı sağlayan ve emek veren herkesten Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

Yıldırım Beyazıt Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Suat Çiçek ise konuşmasında, "3 yıl önce Fethi Başkanıma burada böyle bir eser yapılabilir bir alan olduğunu söylediğimde, başkanım her şeyini resmi yap ben arkandayım demişti. O günden beri, ben o kapıdan hiçbir gün boş dönmedim. Hepinizden Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

Barıştepe Mahalle Muhtarı Kaya Şahin ise mahalle sakinleri adına, cami başta olmak üzere yüzme havuzu, sağlık ocağı, Yenimahalle Evi, 8 adet park ve yapımı devam eden kreş gibi projeler için Başkan Yaşar ve ekibine teşekkür etti.

Açılışa; Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Erhan Aras, Hüseyin Boran, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, cami cemaati ve mahalle sakinleri katıldı. Açılış sonrasında ise ilçe sakinlerine Yenimahalle Belediyesi tarafından lokma tatlısı ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.