Ferda Balkaya Çetin’in ‘Kütüphane ve Sanatevi’ heyecanı

Kültür-Sanat 31.07.2022 - 13:48, Güncelleme: 31.07.2022 - 13:48
 

Ferda Balkaya Çetin’in ‘Kütüphane ve Sanatevi’ heyecanı

Şair, yazar, eğitimci Ferda Balkaya Çetin için çok özel bir gelişme yaşanıyor...
ANKHABER Gazetemizin yazarlarından, eğitim dünyamızın neferlerinden, şair, yazar Ferda Balkaya Çetin tarifsiz bir sevinç ve heyecan içinde. Çünkü kendi adını taşıyan “Ferda Balkaya Çetin Kütüphane ve Sanatevi”nin açılışı için gün sayılıyor. Adresi bir köy/mahalle 4 Eylül 2022 tarihinde düzenlenecek törenle açılacak olan Ferda Balkaya Çetin Kütüphane ve Sanatevi’nin en büyük özelliklerinden biri de hizmete açılacağı yer. Bu örnek mekan, Bartın Akpınar Köyü (Hacı Mahallesi) adresinde bulunuyor. Bölümler ve etkinlikler “Hiçbir şey imkansız değildir” sloganıyla açılacak olan kültür/sanat mekanında şu bölümler ve etkinlikler yer alacak: Kitap okuma, çizgi film günleri, resfebe-zantangle, beyin fırtınası sorular, topaç çevirme, zeka oyunları, resim, öykü-şiir, müzik-dans, söyleşiler gibi etkinlikler düzenlenebilecek.
Şair, yazar, eğitimci Ferda Balkaya Çetin için çok özel bir gelişme yaşanıyor...

ANKHABER

Gazetemizin yazarlarından, eğitim dünyamızın neferlerinden, şair, yazar Ferda Balkaya Çetin tarifsiz bir sevinç ve heyecan içinde.

Çünkü kendi adını taşıyan “ Ferda Balkaya Çetin Kütüphane ve Sanatevi”nin açılışı için gün sayılıyor.

Adresi bir köy/mahalle

4 Eylül 2022 tarihinde düzenlenecek törenle açılacak olan Ferda Balkaya Çetin Kütüphane ve Sanatevi’nin en büyük özelliklerinden biri de hizmete açılacağı yer. Bu örnek mekan, Bartın Akpınar Köyü (Hacı Mahallesi) adresinde bulunuyor.

Bölümler ve etkinlikler

“Hiçbir şey imkansız değildir” sloganıyla açılacak olan kültür/ sanat mekanında şu bölümler ve etkinlikler yer alacak:

Kitap okuma, çizgi film günleri, resfebe-zantangle, beyin fırtınası sorular, topaç çevirme, zeka oyunları, resim, öykü-şiir, müzik-dans, söyleşiler gibi etkinlikler düzenlenebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.