Fahri Ustaoğlu: Türkiye Avrupa’nın parçasıdır

Ekonomi 11.06.2023 - 11:18, Güncelleme: 11.06.2023 - 11:18
 

Fahri Ustaoğlu: Türkiye Avrupa’nın parçasıdır

Lobin Türkiye Başkanı Fahri Ustaoğlu, Dünya Diplomatlar Paneli’nde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin geleceğine katkıda bulunmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti…
ANKHABER Dünya Diplomatlar Paneli İstanbul’da yapıldı. Florya Elit Wort Hotel’de yapılan ve dünyaca ünlü diplomatların konuşmacı olarak katıldığı panelde Türkiye ile Avrupa ülkelerinin ilişkileri masaya yatırıldı. FAHRİ USTAOĞLU’NUN KONUŞMASI Dünya diplomatlarını İstanbul’da bir panelde bir araya getiren ünlü organizatör ve Lobin Türkiye Başkanı Fahri Ustaoğlu, Türkiye’nin geleceğine katkıda bulunmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Ustaoğlu, “Türkiye Avrupa’ya Göz Hizasında Bağlı’ Türkiye Avrupa’nın bir parçasıdır.” dedi. TÜRKİYESİZ AVRUPA OLMAZ Avrupa Birliği uyum konularının ve ticari ilişkilerin iyileştirilmesinin işlendiği panelde katılımcılar Türkiyesiz bir Avrupa’nın düşünülemeyeceğini Türkiye’nin Avrupa’nın bir parçası olduğunu vurgulandı. YERLİ/YABANCI MEDYA İLGİSİ Panele dünya basını da yoğun ilgi gösterdi. Ekonomi gazetecilerinin ağırlıklı olduğu basın mensupları arasında Türkiye’nin birçok gazetesinden ekonomi yazarları ve televizyonların ekonomi programı yapımcıları da katıldı. Program akşam yemeği ve toplu fotoğraf çekimleriyle son buldu.
Lobin Türkiye Başkanı Fahri Ustaoğlu, Dünya Diplomatlar Paneli’nde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin geleceğine katkıda bulunmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti…

ANKHABER

Dünya Diplomatlar Paneli İstanbul’da yapıldı.

Florya Elit Wort Hotel’de yapılan ve dünyaca ünlü diplomatların konuşmacı olarak katıldığı panelde Türkiye ile Avrupa ülkelerinin ilişkileri masaya yatırıldı.

FAHRİ USTAOĞLU’NUN KONUŞMASI

Dünya diplomatlarını İstanbul’da bir panelde bir araya getiren ünlü organizatör ve Lobin Türkiye Başkanı Fahri Ustaoğlu, Türkiye’nin geleceğine katkıda bulunmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Ustaoğlu, “Türkiye Avrupa’ya Göz Hizasında Bağlı’ Türkiye Avrupa’nın bir parçasıdır.” dedi.

TÜRKİYESİZ AVRUPA OLMAZ

Avrupa Birliği uyum konularının ve ticari ilişkilerin iyileştirilmesinin işlendiği panelde katılımcılar Türkiyesiz bir Avrupa’nın düşünülemeyeceğini Türkiye’nin Avrupa’nın bir parçası olduğunu vurgulandı.

YERLİ/YABANCI MEDYA İLGİSİ

Panele dünya basını da yoğun ilgi gösterdi.

Ekonomi gazetecilerinin ağırlıklı olduğu basın mensupları arasında Türkiye’nin birçok gazetesinden ekonomi yazarları ve televizyonların ekonomi programı yapımcıları da katıldı.

Program akşam yemeği ve toplu fotoğraf çekimleriyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.