Fahri Ustaoğlu, Bartın’dan Milletvekili Aday Adayı

24.03.2023 - 21:36, Güncelleme: 24.03.2023 - 21:36
 

Fahri Ustaoğlu, Bartın’dan Milletvekili Aday Adayı

Ulusal ve uluslararası etkinliklerin deneyimli ismi, Lobin Turkey Yönetim Kurulu Başkanı, Uluslararası Kalite Zirvelerinin Lobin Internatıonal Direktörü Fahri Ustaoğlu, AK Parti’den Bartın Milletvekili Aday Adayı oldu.
    İş ve medya dünyasının deneyimli isimlerinden Fahri Ustaoğlu, siyasete atılma kararı aldı. Medyadaki deneyimlerini Lobin Turkey Yönetim Kurulu Başkanı olarak ulusal ve uluslararası etkinliklerle en üst seviyeye çıkaran Fahri Ustaoğlu, halen Uluslararası Kalite Zirvelerinin Lobin Internatıonal Direktörü olarak deneyimlerini iş ve ekonomi dünyasıyla paylaşıyor. Fahri Ustaoğlu, AKParti’den Bartın Milletvekili Aday Adayı olarak siyaset sahnesindeki yerini aldı.   FAHRİ USTAOĞLU KİMDİR? 1961 Bartın Ulus doğumlu olan Fahri Ustaoğlu, Ortaokul ve Liseyi Ankara’da tamamladı. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olan Ustaoğlu, 1980 yılında Tarım Bakanlığı Zirai Mücadele İlaç ve Aletleri Araştırma Enstitüsü’nde memur olarak çalıştı. 1986 yılında gazeteciliğe başlayan Ustaoğlu, çeşitli dergi ve gazetelerde muhabir ve üst düzey yönetici olarak görev yaptı. 1988 yılında rahmetli Adnan Kahveci’nin enformasyon desteğiyle Tüketici Dergisini yayınlayarak Türkiye’deki tüketici hareketini başlatan kişi olan Ustaoğlu, bu süreçte Radyo ve Televizyon programları hazırladı. Bu alanda yaptığı çalışmalar dolayısıyla ulusal ve uluslararası ödüller aldı. Ustaoğlu, Türkiye’nin marka değerine katkı sağlamak amacıyla yurtiçinde ve yurtdışında uluslararası toplantılar düzenledi. Bu toplantılar nedeniyle dünyanın birçok ülkesini ziyaret ederek o ülkelerin liderleriyle tanışma fırsatı bulup Türkiye’ye davet eden Ustaoğlu, Almanya’nın 7.Şansölyesi GerhardSchröder başta olmak üzere birçok dünya liderini Türkiye’ye getirmiştir. 5 çocuk babası olan Ustaoğlu, halen Uluslararası Kalite Zirvelerini Lobin Internatıonal Direktörü olarak yapmaya devam ediyor.
Ulusal ve uluslararası etkinliklerin deneyimli ismi, Lobin Turkey Yönetim Kurulu Başkanı, Uluslararası Kalite Zirvelerinin Lobin Internatıonal Direktörü Fahri Ustaoğlu, AK Parti’den Bartın Milletvekili Aday Adayı oldu.

 

 

İş ve medya dünyasının deneyimli isimlerinden Fahri Ustaoğlu, siyasete atılma kararı aldı.

Medyadaki deneyimlerini Lobin Turkey Yönetim Kurulu Başkanı olarak ulusal ve uluslararası etkinliklerle en üst seviyeye çıkaran Fahri Ustaoğlu, halen Uluslararası Kalite Zirvelerinin Lobin Internatıonal Direktörü olarak deneyimlerini iş ve ekonomi dünyasıyla paylaşıyor.

Fahri Ustaoğlu, AKParti’den Bartın Milletvekili Aday Adayı olarak siyaset sahnesindeki yerini aldı.

 

FAHRİ USTAOĞLU KİMDİR?

1961 Bartın Ulus doğumlu olan Fahri Ustaoğlu, Ortaokul ve Liseyi Ankara’da tamamladı.

Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olan Ustaoğlu, 1980 yılında Tarım Bakanlığı Zirai Mücadele İlaç ve Aletleri Araştırma Enstitüsü’nde memur olarak çalıştı.

1986 yılında gazeteciliğe başlayan Ustaoğlu, çeşitli dergi ve gazetelerde muhabir ve üst düzey yönetici olarak görev yaptı.

1988 yılında rahmetli Adnan Kahveci’nin enformasyon desteğiyle Tüketici Dergisini yayınlayarak Türkiye’deki tüketici hareketini başlatan kişi olan Ustaoğlu, bu süreçte Radyo ve Televizyon programları hazırladı. Bu alanda yaptığı çalışmalar dolayısıyla ulusal ve uluslararası ödüller aldı.

Ustaoğlu, Türkiye’nin marka değerine katkı sağlamak amacıyla yurtiçinde ve yurtdışında uluslararası toplantılar düzenledi.

Bu toplantılar nedeniyle dünyanın birçok ülkesini ziyaret ederek o ülkelerin liderleriyle tanışma fırsatı bulup Türkiye’ye davet eden Ustaoğlu, Almanya’nın 7.Şansölyesi GerhardSchröder başta olmak üzere birçok dünya liderini Türkiye’ye getirmiştir.

5 çocuk babası olan Ustaoğlu, halen Uluslararası Kalite Zirvelerini Lobin Internatıonal Direktörü olarak yapmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.