ETİMESGUT’TA FESTİVAL ALANI YARDIM ALANI OLDU

Yerel 21.02.2023 - 17:27, Güncelleme: 21.02.2023 - 17:27
 

ETİMESGUT’TA FESTİVAL ALANI YARDIM ALANI OLDU

Etimesgut Belediyesi ikinci el eşyaları titizlikle ayrıştırıp depremzedelere ulaştırıyor
Her yıl yüz binlerce kişinin katıldığı festivale ev sahipliği yapan Etimesgut Belediyesi Türk Beyleri Kent Meydanı depremzedeler için yardım alanına dönüştü. Etimesgut Belediyesi’ne yurt içi yurt içi ve ilçe içinden yardımsever vatandaşların yaptığı ikinci el eşyalar meydanda toplanıyor. Meydandaki stantlara düzenli bir şekilde yerleştirilen kıyafetler dana sonra belediye personeli tarafından yeniden beden, türlerine göre ayrıştırılıyor. Yeniden elden geçirilen ve kullanılabilir durumdaki kıyafetler depremzede vatandaşlara ulaştırılıyor. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut’a gelen depremzedeler için gıda, battaniye, yatak, temizlik malzemesi desteği sağladıklarını belirterek, “Yardımlarımızın en önemli bölümünü kıyafet yardımları oluşturuyor. Şefkateli Çarşımızdan depremzede vatandaşlarımıza sıfır kıyafet desteği sağlıyoruz. Gerek yurt dışı gerekse yurt içinden yardımsever vatandaşlarımızın depremzedelerimiz için gönderdiği kullanılabilir durumdaki ikinci el eşyaları da değerlendiriyoruz. Bunun için Türk Beyleri Kent Meydanı’mızda toplama ve ayrıştırma merkezi oluşturduk. Belediye personelimiz, bu kıyafetleri titizlikle elden geçiriyor, ayrıştırıyor. Daha sonra da bu kıyafetleri depremzede vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Depremin yaralarını birlik, beraberlik ve dayanışma içinde sarıyoruz” dedi.
Etimesgut Belediyesi ikinci el eşyaları titizlikle ayrıştırıp depremzedelere ulaştırıyor

Her yıl yüz binlerce kişinin katıldığı festivale ev sahipliği yapan Etimesgut Belediyesi Türk Beyleri Kent Meydanı depremzedeler için yardım alanına dönüştü.

Etimesgut Belediyesi’ne yurt içi yurt içi ve ilçe içinden yardımsever vatandaşların yaptığı ikinci el eşyalar meydanda toplanıyor. Meydandaki stantlara düzenli bir şekilde yerleştirilen kıyafetler dana sonra belediye personeli tarafından yeniden beden, türlerine göre ayrıştırılıyor.

Yeniden elden geçirilen ve kullanılabilir durumdaki kıyafetler depremzede vatandaşlara ulaştırılıyor.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut’a gelen depremzedeler için gıda, battaniye, yatak, temizlik malzemesi desteği sağladıklarını belirterek, “Yardımlarımızın en önemli bölümünü kıyafet yardımları oluşturuyor. Şefkateli Çarşımızdan depremzede vatandaşlarımıza sıfır kıyafet desteği sağlıyoruz. Gerek yurt dışı gerekse yurt içinden yardımsever vatandaşlarımızın depremzedelerimiz için gönderdiği kullanılabilir durumdaki ikinci el eşyaları da değerlendiriyoruz. Bunun için Türk Beyleri Kent Meydanı’mızda toplama ve ayrıştırma merkezi oluşturduk. Belediye personelimiz, bu kıyafetleri titizlikle elden geçiriyor, ayrıştırıyor. Daha sonra da bu kıyafetleri depremzede vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Depremin yaralarını birlik, beraberlik ve dayanışma içinde sarıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.