Etimesgut'ta Enver Demirel'den yeni projeler

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 19.02.2024 - 11:42, Güncelleme: 19.02.2024 - 11:42
 

Etimesgut'ta Enver Demirel'den yeni projeler

Etimesgut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP adayı Enver Demirel, katıldığı bir televizyon programında yeni dönem projelerini açıkladı. Demirel’in projeleri arasında AMATEM, Alzheimer merkezi ve buz pisti gibi dikkat çeken hizmetler bulunuyor.
Etimesgut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Enver Demirel, özellikle gençlerin karşılaştığı önemli sorunlardan biri olan alkol ve madde bağımlılığının üzerine eğilerek, bu konuda kalıcı bir çözüm sağlamak amacıyla AMATEM - Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi kuracaklarını belirtti. Bu merkezin ön çalışmalarının başladığını dile getirdi. Ayrıca, gençlerin talebi üzerine, Etimesgut'a buz pateni pisti kazandırılacağını söyledi. Pist için yerin hazırlandığını ve projelendirildiğini ifade eden Demirel, önümüzdeki beş yıl içinde bu çalışmanın gerçekleştirileceğini açıkladı. Demirel ayrıca, ilçeye Alzheimer hastaları için bir konuk evi inşa edeceklerini ve bu merkezin ailelere günübirlik bakım imkanı sunacağını dile getirdi. Ayrıca, yaşlı bakım merkezleri ve bilim merkezi gibi önemli projelerin de hayata geçirileceğini belirtti. Etimesgut'un farklı mahallelerinde daha önce yapılan emekli konaklarının yanı sıra, Turkuaz Mahallesi Emekli Konağı ve kadınlar için Hanımlar Konağı gibi yeni projelerin de hayata geçirileceğini açıkladı. Bu projelerin, ilçe sakinlerine bir araya gelip vakit geçirebilecekleri, etkinlikler düzenleyebilecekleri mekanlar sunmayı amaçladığını vurguladı. Demirel, ihtiyaç duyulan mahallelere kreş, park ve orman alanları oluşturacaklarını ve yol-kaldırım çalışmaları yaparak ilçeyi daha modern bir görünüme kavuşturacaklarını da ekledi.
Etimesgut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP adayı Enver Demirel, katıldığı bir televizyon programında yeni dönem projelerini açıkladı. Demirel’in projeleri arasında AMATEM, Alzheimer merkezi ve buz pisti gibi dikkat çeken hizmetler bulunuyor.

Etimesgut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Enver Demirel, özellikle gençlerin karşılaştığı önemli sorunlardan biri olan alkol ve madde bağımlılığının üzerine eğilerek, bu konuda kalıcı bir çözüm sağlamak amacıyla AMATEM - Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi kuracaklarını belirtti. Bu merkezin ön çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Ayrıca, gençlerin talebi üzerine, Etimesgut'a buz pateni pisti kazandırılacağını söyledi. Pist için yerin hazırlandığını ve projelendirildiğini ifade eden Demirel, önümüzdeki beş yıl içinde bu çalışmanın gerçekleştirileceğini açıkladı.

Demirel ayrıca, ilçeye Alzheimer hastaları için bir konuk evi inşa edeceklerini ve bu merkezin ailelere günübirlik bakım imkanı sunacağını dile getirdi. Ayrıca, yaşlı bakım merkezleri ve bilim merkezi gibi önemli projelerin de hayata geçirileceğini belirtti.

Etimesgut'un farklı mahallelerinde daha önce yapılan emekli konaklarının yanı sıra, Turkuaz Mahallesi Emekli Konağı ve kadınlar için Hanımlar Konağı gibi yeni projelerin de hayata geçirileceğini açıkladı. Bu projelerin, ilçe sakinlerine bir araya gelip vakit geçirebilecekleri, etkinlikler düzenleyebilecekleri mekanlar sunmayı amaçladığını vurguladı.

Demirel, ihtiyaç duyulan mahallelere kreş, park ve orman alanları oluşturacaklarını ve yol-kaldırım çalışmaları yaparak ilçeyi daha modern bir görünüme kavuşturacaklarını da ekledi.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.