Etimesgut'ta Engelsiz Yaşam Merkezi'nin konuğu Bakan Göktaş oldu

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 29.01.2024 - 11:14, Güncelleme: 29.01.2024 - 11:14
 

Etimesgut'ta Engelsiz Yaşam Merkezi'nin konuğu Bakan Göktaş oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Etimesgut Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'den bilgi aldı.
Belediye Başkanı Enver Demirel, merkezin engelli bireyler ve aileleri için birçok donatıya sahip olduğunu belirterek, eğitim ve rehabilitasyon hizmetleri yanı sıra konaklama imkânı sunduğunu ifade etti. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş da merkezde yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye'nin en kapsamlı engelsiz yaşam merkezinde engelli kursiyerlerle bir araya geldi. Mozaik çalışmalarına katılan ve şarkılar söyleyen Bakan Göktaş, merkezdeki çalışmaların toplumda farkındalık yaratma ve engelli bireylerin yaşam kalitesini artırma amacına hizmet ettiğini belirtti. TÜRKÜ SÖYLEDİLER.. Bakan Göktaş, ziyaret sırasında eğitim sınıflarını, destek eğitim sınıfını, spor salonunu, sahne sanatları dersliğini, resim, mum sabun ve mozaik atölyelerini gezip, engelli bireylerin yapmış olduğu çalışmaları inceledi. Ayrıca, müzik dersliğinde engelli kursiyerlerle birlikte türkü söyledi. Ziyaretin sonunda, merkezdeki çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Göktaş, engellilerin toplumsal yaşama aktif katılımlarını sağlamak adına yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptı. Ayrıca, son 21 yılda kamudaki engelli memur sayısının 12 kat artırıldığını ve engelli ailelerinin yüklerini hafifletmek adına misafir bakım hizmeti sunulduğunu ifade etti.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Etimesgut Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'den bilgi aldı.

Belediye Başkanı Enver Demirel, merkezin engelli bireyler ve aileleri için birçok donatıya sahip olduğunu belirterek, eğitim ve rehabilitasyon hizmetleri yanı sıra konaklama imkânı sunduğunu ifade etti. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş da merkezde yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye'nin en kapsamlı engelsiz yaşam merkezinde engelli kursiyerlerle bir araya geldi. Mozaik çalışmalarına katılan ve şarkılar söyleyen Bakan Göktaş, merkezdeki çalışmaların toplumda farkındalık yaratma ve engelli bireylerin yaşam kalitesini artırma amacına hizmet ettiğini belirtti.

TÜRKÜ SÖYLEDİLER..

Bakan Göktaş, ziyaret sırasında eğitim sınıflarını, destek eğitim sınıfını, spor salonunu, sahne sanatları dersliğini, resim, mum sabun ve mozaik atölyelerini gezip, engelli bireylerin yapmış olduğu çalışmaları inceledi. Ayrıca, müzik dersliğinde engelli kursiyerlerle birlikte türkü söyledi. Ziyaretin sonunda, merkezdeki çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Göktaş, engellilerin toplumsal yaşama aktif katılımlarını sağlamak adına yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptı. Ayrıca, son 21 yılda kamudaki engelli memur sayısının 12 kat artırıldığını ve engelli ailelerinin yüklerini hafifletmek adına misafir bakım hizmeti sunulduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.