Etimesgut’ta Çocuklar İçin yaz Etkinlikleri

Yerel 10.07.2023 - 17:27, Güncelleme: 10.07.2023 - 17:27
 

Etimesgut’ta Çocuklar İçin yaz Etkinlikleri

Etimesgut Belediyesi çocukların yaz tatillerini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmesi için birçok program yaptı.
Spor Müdürlüğü belediye tesislerinin tamamında yaz spor kursları düzenliyor.  12 farklı branştaaçılan yaz spor okullarıyla öğrencileri keyifli zaman geçiriyor. Futbol, basketbol, judo, masa tenisi, tenis, karate, kick boks, yüzme, eskrim, okçuluk ve badminton branşlarındaki kurslar hafta içi ve hafta sonu belediyenin tesislerinde gerçekleştiriliyor. Bilgi ve İletişim için Spor Müdürlüğü’nün 0 (312) 939 96 77 – 78nolu telefonundan detaylı bilgi veriliyor. TÜRK TARİH MÜZESİ’NDE ETKİNLİK Etimesgut Belediyesi Türk Tarih Müzesi ve Parkı yaz tatili boyunca farklı etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Yaz atölyeleri; uçurtma şenliğinden, okçuluğa, tuval resim çalışmalarından bilim atölyelerine kadar birbirinden farklı etkinliklerle Salı-Perşembe-Cumartesi günleri çocukları ağırlıyor. Çocuklar hem tarihlerini tanıyor hem de aileleriyle birlikte etkinliklere katılıyor. DEMİREL’DEN DAVET Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yaz tatilinde çocuklara yönelik birçok etkinlik düzenlediklerini ifade ederek, “Tüm çocuklarımızı tatili en verimli şekilde değerlendirmek için yaz spor okullarımıza ve müzemizdeki etkinliklerimize davet ediyorum.
Etimesgut Belediyesi çocukların yaz tatillerini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmesi için birçok program yaptı.

Spor Müdürlüğü belediye tesislerinin tamamında yaz spor kursları düzenliyor.  12 farklı branştaaçılan yaz spor okullarıyla öğrencileri keyifli zaman geçiriyor.

Futbol, basketbol, judo, masa tenisi, tenis, karate, kick boks, yüzme, eskrim, okçuluk ve badminton branşlarındaki kurslar hafta içi ve hafta sonu belediyenin tesislerinde gerçekleştiriliyor. Bilgi ve İletişim için Spor Müdürlüğü’nün 0 (312) 939 96 77 – 78nolu telefonundan detaylı bilgi veriliyor.

TÜRK TARİH MÜZESİ’NDE ETKİNLİK
Etimesgut Belediyesi Türk Tarih Müzesi ve Parkı yaz tatili boyunca farklı etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Yaz atölyeleri; uçurtma şenliğinden, okçuluğa, tuval resim çalışmalarından bilim atölyelerine kadar birbirinden farklı etkinliklerle Salı-Perşembe-Cumartesi günleri çocukları ağırlıyor. Çocuklar hem tarihlerini tanıyor hem de aileleriyle birlikte etkinliklere katılıyor.

DEMİREL’DEN DAVET
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yaz tatilinde çocuklara yönelik birçok etkinlik düzenlediklerini ifade ederek, “Tüm çocuklarımızı tatili en verimli şekilde değerlendirmek için yaz spor okullarımıza ve müzemizdeki etkinliklerimize davet ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.