Etimesgut'ta 100. Yıl konseri alkışlandı

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 29.01.2024 - 14:07, Güncelleme: 29.01.2024 - 14:07
 

Etimesgut'ta 100. Yıl konseri alkışlandı

Etimesgut Belediyesi, 100. Yıl Cumhuriyet Kültür ve Sanat Merkezi (CKM) bünyesinde bulunan 100. Yıl Sahnesi'ndeki konserle seyircilere müzik ziyafeti sundu.
Salon tamamen dolarken, müzik tutkunları Şef Suat Yıldırım yönetimindeki "Eryaman Gökkuşağı Türk Müziği Korosu"nun "Cumhuriyetin 100. Yılı Özel Konseri"nde keyifli anlar yaşadı. TRT Sanatçısı Şef Suat Yıldırım yönetiminde sahne alan koronun performansı büyük beğeni topladı. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de konseri ilgiyle izleyenler arasındaydı. Demirel, konser sonrasında yaptığı açıklamada, "Muhteşem merkez, muhteşem salon, muhteşem konser. 100. Yıl Cumhuriyet Kültür ve Sanat Merkezimiz, 100. Yıl Sahnesi'nde ilk konserine ev sahipliği yaptı. Gökkuşağı Türk Sanat Müziği Koromuzun 100. Yıl Özel konseri harikaydı." ifadelerini kullandı. Konserin ardından katılımcılar, kültür ve sanat merkezinin içinde yer alan kütüphane, eğitim alanı ve fuaye alanını ziyaret ettiler. Ankara'nın en büyük tiyatrosuna sahip olan 100. Yıl Cumhuriyet Kültür ve Sanat Merkezi, aynı zamanda Devlet Tiyatroları oyunlarına ev sahipliği yapmanın yanı sıra kütüphane, konferans salonu, fuaye alanı ve nikah salonu gibi birçok hizmeti de bünyesinde barındırmaktadır.
Etimesgut Belediyesi, 100. Yıl Cumhuriyet Kültür ve Sanat Merkezi (CKM) bünyesinde bulunan 100. Yıl Sahnesi'ndeki konserle seyircilere müzik ziyafeti sundu.

Salon tamamen dolarken, müzik tutkunları Şef Suat Yıldırım yönetimindeki "Eryaman Gökkuşağı Türk Müziği Korosu"nun "Cumhuriyetin 100. Yılı Özel Konseri"nde keyifli anlar yaşadı.

TRT Sanatçısı Şef Suat Yıldırım yönetiminde sahne alan koronun performansı büyük beğeni topladı. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de konseri ilgiyle izleyenler arasındaydı. Demirel, konser sonrasında yaptığı açıklamada, "Muhteşem merkez, muhteşem salon, muhteşem konser. 100. Yıl Cumhuriyet Kültür ve Sanat Merkezimiz, 100. Yıl Sahnesi'nde ilk konserine ev sahipliği yaptı. Gökkuşağı Türk Sanat Müziği Koromuzun 100. Yıl Özel konseri harikaydı." ifadelerini kullandı.

Konserin ardından katılımcılar, kültür ve sanat merkezinin içinde yer alan kütüphane, eğitim alanı ve fuaye alanını ziyaret ettiler. Ankara'nın en büyük tiyatrosuna sahip olan 100. Yıl Cumhuriyet Kültür ve Sanat Merkezi, aynı zamanda Devlet Tiyatroları oyunlarına ev sahipliği yapmanın yanı sıra kütüphane, konferans salonu, fuaye alanı ve nikah salonu gibi birçok hizmeti de bünyesinde barındırmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.