Esra Gezginci’den ortak tarihi ortaya çıkaracak belgesel

Kültür-Sanat 08.06.2024 - 13:23, Güncelleme: 08.06.2024 - 13:23
 

Esra Gezginci’den ortak tarihi ortaya çıkaracak belgesel

Ünlü program yapımcısı ve sunucu Esra Gezginci, Kırgızistan’da çekimlerine başlayacağı belgesel için çalışmaları başlattı.
Esra Gezginci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden ödülünü aldı ve belgesel çekimi için Kırgızistan’a gitti. Geçtiğimiz günlerde Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen törende ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinde alan Gezginci, yeni belgeselin ön hazırlığı için Kırgızistan’a gitti. Dört gün boyunca Kırgızistan’da görüşmelerde bulunacak olan Gezginci kısa süre içinde belgeselin çekimlerine başlayacak. Belgeselin Türk Dünyası için önemli bir yapım olması bekleniyor.
Ünlü program yapımcısı ve sunucu Esra Gezginci, Kırgızistan’da çekimlerine başlayacağı belgesel için çalışmaları başlattı.

Esra Gezginci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden ödülünü aldı ve belgesel çekimi için Kırgızistan’a gitti.

Geçtiğimiz günlerde Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen törende ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinde alan Gezginci, yeni belgeselin ön hazırlığı için Kırgızistan’a gitti.

Dört gün boyunca Kırgızistan’da görüşmelerde bulunacak olan Gezginci kısa süre içinde belgeselin çekimlerine başlayacak.

Belgeselin Türk Dünyası için önemli bir yapım olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.