Esnafıyla barışık başkan: Fethi Yaşar

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 31.01.2024 - 19:17, Güncelleme: 31.01.2024 - 19:17
 

Esnafıyla barışık başkan: Fethi Yaşar

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ergazi ve Şentepe bölgelerinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek, onlara hayırlı işler diledi...
Esnaf ziyaretlerinde kahvehanelerden berberlere, taksi duraklarından kasaplara kadar birçok esnafı gezen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, esnafla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Yaşar, esnaf olma geçmişine vurgu yaparak, belediye olarak ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını belirtti. Yaşar, yaptığı açıklamada, "Sizlerin sıkıntılarını yakından biliyorum ve belediye olarak elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. 15 yıldır uyguladığımız projelerle ilçemizi çekim merkezi haline getirdik. Bu, hem ilçeyi ileri taşıdı hem de esnafın işlerini olumlu yönde etkiledi" dedi. GELİŞMİŞLİK SIRASINDA ÜST SIRALARDA... Başkan Yaşar, seçim öncesi değil, her zaman sokakta ve esnafın yanında olduklarını ifade etti. 2009 yılında başladıkları bu yolda amacın, herkesin mutlu yaşayabileceği bir Yenimahalle yaratmak olduğunu söyledi. Eğitim, sanat, kültür, spor ve sağlık gibi birçok alanda ilçeye tesisler kazandırdıklarını belirten Yaşar, Yenimahalle'nin gelişmişlik sıralamasında 5. sırada olduğunu paylaştı. Esnafın yanında olduklarını vurgulayan Başkan Yaşar, pandemi sürecinde esnafın en çok etkilendiğini, ekonomik sıkıntılar yaşandığını ifade etti. Ancak, Yaşar, inandıkları takdirde bu zor günlerin geçeceğine inandığını belirtti. Esnaflar, Fethi Yaşar'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan'ın samimi ve esnafın içinden biri gibi olduğunu vurguladılar.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ergazi ve Şentepe bölgelerinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek, onlara hayırlı işler diledi...

Esnaf ziyaretlerinde kahvehanelerden berberlere, taksi duraklarından kasaplara kadar birçok esnafı gezen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, esnafla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Yaşar, esnaf olma geçmişine vurgu yaparak, belediye olarak ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını belirtti.

Yaşar, yaptığı açıklamada, "Sizlerin sıkıntılarını yakından biliyorum ve belediye olarak elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. 15 yıldır uyguladığımız projelerle ilçemizi çekim merkezi haline getirdik. Bu, hem ilçeyi ileri taşıdı hem de esnafın işlerini olumlu yönde etkiledi" dedi.

GELİŞMİŞLİK SIRASINDA ÜST SIRALARDA...

Başkan Yaşar, seçim öncesi değil, her zaman sokakta ve esnafın yanında olduklarını ifade etti. 2009 yılında başladıkları bu yolda amacın, herkesin mutlu yaşayabileceği bir Yenimahalle yaratmak olduğunu söyledi. Eğitim, sanat, kültür, spor ve sağlık gibi birçok alanda ilçeye tesisler kazandırdıklarını belirten Yaşar, Yenimahalle'nin gelişmişlik sıralamasında 5. sırada olduğunu paylaştı.

Esnafın yanında olduklarını vurgulayan Başkan Yaşar, pandemi sürecinde esnafın en çok etkilendiğini, ekonomik sıkıntılar yaşandığını ifade etti. Ancak, Yaşar, inandıkları takdirde bu zor günlerin geçeceğine inandığını belirtti.

Esnaflar, Fethi Yaşar'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan'ın samimi ve esnafın içinden biri gibi olduğunu vurguladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.