Esnaf ve üretici dostu Başkan Fethi Yaşar

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 16.02.2024 - 11:24, Güncelleme: 16.02.2024 - 11:24
 

Esnaf ve üretici dostu Başkan Fethi Yaşar

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çiçek üretimi ve satışı yapan seracılarla İvedik Köy Konağı’nda bir araya geldi. Yaşar, “Göreve geldiğim günden bu yana esnaf ve üreticiye tam destek verdik” dedi.
Karşıyaka Mezarlığı ve çevresinde faaliyet gösteren seracıların sorunlarını dinleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Ülke olarak çok sıkıntılı günler yaşıyoruz. Özellikle ekonomik olarak düze çıkmanın yolu bir an önce üretmekten geçiyor. Ülkemizin milli hasılasını yükseltmek için bir an önce üretim esaslı bir politikayı hayata geçirmek ve üretim seferberliği ilan etmek zorundayız. Bu nedenle esnafa ve üreticiye tam destek verdik. Cezacı değil, esnafa sahip çıkan bir anlayışla hizmet ediyoruz” dedi. HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALI, ÜRETMELİ... Eşi zor bulunur bir coğrafyada yaşadığımızı belirterek sözlerini sürdüren Yaşar, “Üretim esaslı bir ekonomik bilinçle hareket edersek altından kalkamayacağımız hiçbir sıkıntı yoktur. Yeter ki devletin kaynaklarını savurganlıkla değil ekonomiye ve vatandaşa katkı sağlayacak projelerde kullanalım. Umutsuz olmaya gerek yok, bu ülke çok zor şartlarda kuruldu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak için hep birlikte durmadan ve yılmadan çalışmamız, üretmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu. Yaklaşık 50 yıldır bu bölgede çiçek üretimi ve satışını yaptıklarının altını çizen Ankara Ticaret Odası Çevre Düzenleme ve Yapısalları Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Namet Koçak, “Üretim yaptığımız bölgemizde yapılaşma artmıştır. Bölgede yapılaşmanın hızlı bir şekilde artması ve sonrasında kiraların artmasından dolayı üretim yeri açısından sorun yaşamaktayız. Fethi Başkanımıza düzenlenen toplantı vesilesiyle sıkıntılarımızı ilettik. Kendisi esnaf dostu bir belediye başkanı olarak gerekli çalışmanın yapılması açısından bize destek olacağını ifade etti. Yenimahalle’de esnafın her zaman yanında olan ve sorunlarını göz ardı etmeyen Fethi Başkan’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çiçek üretimi ve satışı yapan seracılarla İvedik Köy Konağı’nda bir araya geldi. Yaşar, “Göreve geldiğim günden bu yana esnaf ve üreticiye tam destek verdik” dedi.

Karşıyaka Mezarlığı ve çevresinde faaliyet gösteren seracıların sorunlarını dinleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Ülke olarak çok sıkıntılı günler yaşıyoruz. Özellikle ekonomik olarak düze çıkmanın yolu bir an önce üretmekten geçiyor. Ülkemizin milli hasılasını yükseltmek için bir an önce üretim esaslı bir politikayı hayata geçirmek ve üretim seferberliği ilan etmek zorundayız. Bu nedenle esnafa ve üreticiye tam destek verdik. Cezacı değil, esnafa sahip çıkan bir anlayışla hizmet ediyoruz” dedi.

HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALI, ÜRETMELİ...

Eşi zor bulunur bir coğrafyada yaşadığımızı belirterek sözlerini sürdüren Yaşar, “Üretim esaslı bir ekonomik bilinçle hareket edersek altından kalkamayacağımız hiçbir sıkıntı yoktur. Yeter ki devletin kaynaklarını savurganlıkla değil ekonomiye ve vatandaşa katkı sağlayacak projelerde kullanalım. Umutsuz olmaya gerek yok, bu ülke çok zor şartlarda kuruldu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak için hep birlikte durmadan ve yılmadan çalışmamız, üretmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

Yaklaşık 50 yıldır bu bölgede çiçek üretimi ve satışını yaptıklarının altını çizen Ankara Ticaret Odası Çevre Düzenleme ve Yapısalları Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Namet Koçak, “Üretim yaptığımız bölgemizde yapılaşma artmıştır. Bölgede yapılaşmanın hızlı bir şekilde artması ve sonrasında kiraların artmasından dolayı üretim yeri açısından sorun yaşamaktayız. Fethi Başkanımıza düzenlenen toplantı vesilesiyle sıkıntılarımızı ilettik. Kendisi esnaf dostu bir belediye başkanı olarak gerekli çalışmanın yapılması açısından bize destek olacağını ifade etti. Yenimahalle’de esnafın her zaman yanında olan ve sorunlarını göz ardı etmeyen Fethi Başkan’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.