Eryaman Stadı Ankaragücü-Galatasaray maçına yetişecek

Spor Sahnesi (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 08.02.2024 - 23:47, Güncelleme: 08.02.2024 - 23:47
 

Eryaman Stadı Ankaragücü-Galatasaray maçına yetişecek

Eryaman Stadyumu zemini yine gündem oldu. Özellikle 18 Şubat'taki Ankaragücü-Galatasaray maçıyla tartışılan zemin kupa maçı sonrası bakıma alındı.
Ziraat Türkiye Kupası son 26 turunda Gençlerbirliği, Trabzonspor'a 2-1 kaybederek elendi. Gözler ise hemen Eryaman Stadyumu'nun zeminine çevrildi... MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Eryaman Stadı'nın zemin bakım çalışmalarına, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor maçının hemen ardından başlandığını duyurdu. Aytekin, yaptığı açıklamada, Eryaman Stadı'nda 18 Şubat'taki MKE Ankaragücü-Galatasaray maçına kadar başka maçların oynanmayacağını hatırlatarak, şunları belirtti: "Gençlerbirliği-Trabzonspor karşılaşmasının sona ermesiyle birlikte, Eryaman Stadı'nın zemininde yenileme ve bakım çalışmaları başlatıldı. 9 günlük aralıkta yoğun bir çalışma gerçekleştirilecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bugün Eryaman Stadı'nda kupa maçı düzenlendi. 10 gün sonra, saha zemininin mevcut durumundan çok daha iyi olacağı kesindir. 5 maçlık cezamızın ardından, coşkulu ve tutkulu taraftarımızın desteğiyle keyifli bir buluşma olacak." Eryaman Stadı'nda haftada iki maçın oynandığını, kupa maçlarının zeminin zorladığını vurgulayan Aytekin, ilk defa 10 günlük bir aranın olduğunu ve bu sayede 18 Şubat'ta oynayacakları Galatasaray maçında zeminin daha iyi duruma geleceğini ifade etti.
Eryaman Stadyumu zemini yine gündem oldu. Özellikle 18 Şubat'taki Ankaragücü-Galatasaray maçıyla tartışılan zemin kupa maçı sonrası bakıma alındı.

Ziraat Türkiye Kupası son 26 turunda Gençlerbirliği, Trabzonspor'a 2-1 kaybederek elendi. Gözler ise hemen Eryaman Stadyumu'nun zeminine çevrildi...

MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Eryaman Stadı'nın zemin bakım çalışmalarına, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor maçının hemen ardından başlandığını duyurdu.

Aytekin, yaptığı açıklamada, Eryaman Stadı'nda 18 Şubat'taki MKE Ankaragücü-Galatasaray maçına kadar başka maçların oynanmayacağını hatırlatarak, şunları belirtti:

"Gençlerbirliği-Trabzonspor karşılaşmasının sona ermesiyle birlikte, Eryaman Stadı'nın zemininde yenileme ve bakım çalışmaları başlatıldı. 9 günlük aralıkta yoğun bir çalışma gerçekleştirilecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bugün Eryaman Stadı'nda kupa maçı düzenlendi. 10 gün sonra, saha zemininin mevcut durumundan çok daha iyi olacağı kesindir. 5 maçlık cezamızın ardından, coşkulu ve tutkulu taraftarımızın desteğiyle keyifli bir buluşma olacak."

Eryaman Stadı'nda haftada iki maçın oynandığını, kupa maçlarının zeminin zorladığını vurgulayan Aytekin, ilk defa 10 günlük bir aranın olduğunu ve bu sayede 18 Şubat'ta oynayacakları Galatasaray maçında zeminin daha iyi duruma geleceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.