Ertuğrul Çetin'den pazarda esnaf ve vatandaş sohbeti

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 28.02.2024 - 13:35, Güncelleme: 28.02.2024 - 13:35
 

Ertuğrul Çetin'den pazarda esnaf ve vatandaş sohbeti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Kapalı Pazar Alanı'nda vatandaşlar ve pazarcı esnafı tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.
Vatandaşların modern ve konforlu ortamlarda alışveriş yapabilmeleri için ilçeye 4 yeni Kapalı Pazar Alanı kazandıran ve mevcut 4 pazar alanını yenileyen Başkan Ertuğrul Çetin, Salı Kapalı Pazar Alanı'ndaki esnaf ve hemşehrileri ile bir araya geldi. Başkan Ertuğrul Çetin, Pursaklar’daki pazar alanlarını cadde ve sokaklardan modern kapalı yerlere taşıdıklarını belirterek, "Göreve başladığımız günden bugüne her zaman sahada milletimizle buluşuyor, onların talep ve beklentilerini dinliyoruz. Hemşehrilerimizin her türlü ihtiyacını düşünerek inşa edilen ve yenilenen pazar alanlarımızda, yağmurda, çamurda, yaz sıcağında veya zorlu hava koşullarında alışveriş yapmanın keyfini sürüyorlar. Bizler de sık sık pazar alanlarını ziyaret ederek, alışveriş yapan hemşehrilerimizle sohbet ediyor, esnafımızla selamlaşıyoruz. Vatandaşlarımıza, yoğun ilgi ve teveccühleri için teşekkür ediyorum. Biz kocaman bir aileyiz" ifadelerini kullandı. Başkan Ertuğrul Çetin, pazar gezisi boyunca vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaştı ve pazar alanının çevresindeki sokaklarda 7’den 70’e tüm Pursaklar halkından büyük ilgi gördü.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Kapalı Pazar Alanı'nda vatandaşlar ve pazarcı esnafı tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Vatandaşların modern ve konforlu ortamlarda alışveriş yapabilmeleri için ilçeye 4 yeni Kapalı Pazar Alanı kazandıran ve mevcut 4 pazar alanını yenileyen Başkan Ertuğrul Çetin, Salı Kapalı Pazar Alanı'ndaki esnaf ve hemşehrileri ile bir araya geldi.

Başkan Ertuğrul Çetin, Pursaklar’daki pazar alanlarını cadde ve sokaklardan modern kapalı yerlere taşıdıklarını belirterek, "Göreve başladığımız günden bugüne her zaman sahada milletimizle buluşuyor, onların talep ve beklentilerini dinliyoruz. Hemşehrilerimizin her türlü ihtiyacını düşünerek inşa edilen ve yenilenen pazar alanlarımızda, yağmurda, çamurda, yaz sıcağında veya zorlu hava koşullarında alışveriş yapmanın keyfini sürüyorlar. Bizler de sık sık pazar alanlarını ziyaret ederek, alışveriş yapan hemşehrilerimizle sohbet ediyor, esnafımızla selamlaşıyoruz. Vatandaşlarımıza, yoğun ilgi ve teveccühleri için teşekkür ediyorum. Biz kocaman bir aileyiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Ertuğrul Çetin, pazar gezisi boyunca vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaştı ve pazar alanının çevresindeki sokaklarda 7’den 70’e tüm Pursaklar halkından büyük ilgi gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.