Ertuğrul Çetin şehit aileleri ve gaziler ile görüştü

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 31.01.2024 - 19:22, Güncelleme: 31.01.2024 - 19:22
 

Ertuğrul Çetin şehit aileleri ve gaziler ile görüştü

Türkiye Gaziler ve Şehitler Vakfı'nın Pursaklar Temsilciliği üyeleri, şehit aileleri ve gaziler, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'i makamında ziyaret etti.
Ankara'nın Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ziyarette bulunan şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelerek, desteklerini iletti. Çetin, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, şehit aileleri ve gazilere her zaman destek olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, "Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ziyaretimize gelerek, dua ve desteklerini ilettiler. Benim canım ve büyük ailem hepinize minnettarım. Dün olduğu gibi bundan sonra da sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Aziz vatan uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, hayırlı ve sağlıklı, uzun ömürler diliyorum" dedi. Ziyarette şehit aileleri ve gaziler, Başkan Ertuğrul Çetin'e desteklerini ileterek, önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar başkan olarak görmek istediklerini belirttiler. Başkan Çetin ise bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, hizmetlerine devam edeceklerini ifade etti.
Türkiye Gaziler ve Şehitler Vakfı'nın Pursaklar Temsilciliği üyeleri, şehit aileleri ve gaziler, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'i makamında ziyaret etti.

Ankara'nın Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ziyarette bulunan şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelerek, desteklerini iletti. Çetin, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, şehit aileleri ve gazilere her zaman destek olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, "Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ziyaretimize gelerek, dua ve desteklerini ilettiler. Benim canım ve büyük ailem hepinize minnettarım. Dün olduğu gibi bundan sonra da sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Aziz vatan uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, hayırlı ve sağlıklı, uzun ömürler diliyorum" dedi.

Ziyarette şehit aileleri ve gaziler, Başkan Ertuğrul Çetin'e desteklerini ileterek, önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar başkan olarak görmek istediklerini belirttiler. Başkan Çetin ise bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, hizmetlerine devam edeceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.