Ertuğrul Çetin: Pursaklar olarak kocaman bir aileyiz

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 25.01.2024 - 23:05, Güncelleme: 25.01.2024 - 23:05
 

Ertuğrul Çetin: Pursaklar olarak kocaman bir aileyiz

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, Pursaklar Belediye Başkan Adayı olarak mevcut başkan Ertuğrul Çetin'i açıklamasının ardından ilçede coşku yaşandı...
Göreve geldiği günden bu yana Pursaklar'ı Ankara'nın cazibe merkezi haline getiren ve birçok alanda kültürden sanata, eğitimden spora, bilimden teknolojiye kadar çeşitli yatırımlara imza atan Başkan Ertuğrul Çetin'in, Ak Parti Pursaklar Belediye Başkanlığı için aday gösterilmesiyle ilçe genelinde büyük bir coşku hakimdi. Ak Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı önünde düzenlenen coşkulu törende, Başkan Ertuğrul Çetin, Cumhur İttifakı MHP Pursaklar İlçe Başkanı Veysel Yıldırım ve Ak Parti Pursaklar İlçe Başkanı İbrahim Kopan tarafından karşılanan vatandaşlarla bir araya geldi. ERTUĞRUL ÇETİN: DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 5 yıl boyunca ilçeyi vatandaşlarla birlikte yönetmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, "5 yıllık görev süremizde birçok hayal projeyi gerçekleştirdik. Gecemizi gündüzümüze katarak mahalle mahalle, sokak sokak gezerek, hemşehrilerimizle bir araya gelip taleplerini yerine getirdik. Daha yapacak çok işimiz var. Bütün hemşehrilerimizin oyuna talibim. Ak Parti İlçe Teşkilatımızın düzenlediği bu coşkulu programa katılan ve bu mutlu günümüzde yanımızda olan tüm hemşehrilerimize ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Biz Pursaklar olarak kocaman bir aileyiz" dedi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, Pursaklar Belediye Başkan Adayı olarak mevcut başkan Ertuğrul Çetin'i açıklamasının ardından ilçede coşku yaşandı...

Göreve geldiği günden bu yana Pursaklar'ı Ankara'nın cazibe merkezi haline getiren ve birçok alanda kültürden sanata, eğitimden spora, bilimden teknolojiye kadar çeşitli yatırımlara imza atan Başkan Ertuğrul Çetin'in, Ak Parti Pursaklar Belediye Başkanlığı için aday gösterilmesiyle ilçe genelinde büyük bir coşku hakimdi.

Ak Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı önünde düzenlenen coşkulu törende, Başkan Ertuğrul Çetin, Cumhur İttifakı MHP Pursaklar İlçe Başkanı Veysel Yıldırım ve Ak Parti Pursaklar İlçe Başkanı İbrahim Kopan tarafından karşılanan vatandaşlarla bir araya geldi.

ERTUĞRUL ÇETİN: DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 5 yıl boyunca ilçeyi vatandaşlarla birlikte yönetmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, "5 yıllık görev süremizde birçok hayal projeyi gerçekleştirdik. Gecemizi gündüzümüze katarak mahalle mahalle, sokak sokak gezerek, hemşehrilerimizle bir araya gelip taleplerini yerine getirdik. Daha yapacak çok işimiz var. Bütün hemşehrilerimizin oyuna talibim. Ak Parti İlçe Teşkilatımızın düzenlediği bu coşkulu programa katılan ve bu mutlu günümüzde yanımızda olan tüm hemşehrilerimize ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Biz Pursaklar olarak kocaman bir aileyiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.